Industry

Επειδή σινεμά δεν είναι μόνο οι ταινίες: Τα Ster στηρίζουν αυτούς που το έχουν ανάγκη

στα 10

Τα Ster Cinemas και η Emfasis Foundation βοηθούν έμπρακτα εκείνους που το χρειάζονται - και σάς θέλουν αρωγούς στην προσπάθειά τους!

Flix Team
Επειδή σινεμά δεν είναι μόνο οι ταινίες: Τα Ster στηρίζουν αυτούς που το έχουν ανάγκη

Ο κινηματογράφος δεν είναι μόνο οι ταινίες - είναι και μια τέχνη, ανοιχτή σε όλους, που φιλοξενεί καθημερινά, σε μια αίθουσα, όλους τους ανθρώπους που θέλουν, για λίγο, να ξεφύγουν από τη δύσκολη πραγματικότητά τους. Τα Ster Cinemas αγκαλιάζουν από καρδιάς αυτήν την κοινωνική διάσταση του κινηματογράφου και στέκονται δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, έμπρακτα. Με τη νέα τους πρωτοβουλία και συνεργασία, τα Ster Cinemas στηρίζουν την Emfasis Foundation, τη φιλανθρωπική οργάνωση που αντιμετωπίζει τις συνολικές ανάγκες των ευπαθών και κοινωνικά αποκλεισμένων ομάδων, με ιδιαίτερη έμφαση στους ανθρώπους που ζουν στο δρόμο. H Emfasis είναι μια πρωτοβουλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που στηρίζεται σε οικονομικές εισφορές και δωρεές ιδιωτών για την εκπλήρωση των προγραμμάτων της.

ster emfasis 607

Τα Ster Cinemas διοργανωνουν ένα μεγάλο διαγωνισμό, μέσω των Contests4Causes, για να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια αυτή. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τη σελίδα του διαγωνισμού στο Contest4Causes, να επιλέξετε το σύμβολο επιβεβαίωσης √ (tick δίπλα στο logo της Emfasis) και να κάνετε share στο Facebook. H συμμετοχή από smartphones μπορεί να γίνει μέσω του application Contests4causes. 50 τυχεροί που θα συμβάλλουν στην προσπάθεια της Emfasis και των Ster Cinemas, θα κερδίσουν από μια πρόσκληση για να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία στα Ster Cinemas εντελώς δωρεάν.

Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον εξοπλισμό της κινητής μονάδας της Emfasis Foundation, που είναι καθημερινά στο δρόμο για να βρίσκεται δίπλα στους άστεγους. Και το κάνει με πολύ κόπο και πολλές δυσκολίες, αλλά το κάνει πραγματικότητα και το κάνει καλά! Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και ισχύει μέχρι και τις 30 Απριλίου, γι’ αυτό βιαστείτε!

Περισσότερες πληροφορίες:

Kαι για να κάνετε τις κινηματογραφικές επιλογές σας, βρείτε το πρόγραμμα προβολών στα Ster Cinemas Ιλιον, Ster Cinemas Μακεδονία, Ster Pantheon Plaza και Ster Veso Mare.