Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2017: Ο Στίβεν Κολμπέρ μας θυμίζει τις υποψήφιες ταινίες με τον δικό του τρόπο

στα 10

O αγαπημένος μας παρουσιαστής του The Late Show αφηγείται την πλοκή των υποψήφιων για Οσκαρ ταινιών φέτος - κοιτώντας... μόνο τα πόστερ τους. Πατήστε το play!

Oscars 2017: Ο Στίβεν Κολμπέρ μας θυμίζει τις υποψήφιες ταινίες με τον δικό του τρόπο

Τo Flix απόψε θα φορέσει επίσημο ένδυμα και θα βρίσκεται στις επάλξεις για να σας μεταδώσει ζωντανά την 89η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ με live blogging, σχόλια, ενημέρωση και πλούσιο παρασκήνιο. **Πατήστε εδώ και μεταφερθείτε στο Dolby Theatre με ένα κείμενο που ήδη από τώρα αλλά κυρίωας από τα μεσάνυχτα απόψε θα ανανεώνεται λεπτό προς λεπτό!

Οσο ετοιμαζόμαστε όμως για τη μεγάλη βραδιά, διαβάζουμε και βλέπουμε τα αφιερώματα που ετοιμάζουν οι χιομοριστικές late night television εκπομπές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Και με το παρακάτω βίντεο γελάσαμε πολύ: ο Στίβεν Κολμπέρ, ο παρουσιαστής του The Late Show (ολοκλήρωσε πρόσφατα 300 εκπομπές από τότε που πήρε τη σκυτάλη από τον Ντέιβιντ Λέτερμαν), κάνει την απαραίτητη επανάληψη των 9 υποψήφιων για Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας φιλμ, αφηγούμενος την υπόθεσή τους με βάση... τα πόστερ τους.

Δείτε λοιπόν τα δύο παιδιά που ερωτεύτηκαν «ενώ χαιρετούσαν Χιτλερικά», το αγόρι που «σε κάθε πανσέληνο μεγαλώνει το... μισό του γένι», και το «Fances που θα έπρεπε να λέγεται... Walls, στην εποχή που ζούμε...»

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα που θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με την 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ. To Flix θα ξενυχτήσει με επίσημο dress code για να σας μεταφέρει σε ζωντανή αναμετάδοση όλα όσα θα συμβούν από τον πρώτο σταρ που θα πατήσει το πόδι του στο κόκκινο χαλί μέχρι και το νικητή του Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας

.

Διαβάστε ακόμη

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 (προς ξημερώματα 27) Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, και από το COSMOTE CINEMA 2HD χωρίς σχολιασμό. Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.