Buzz

Το Χόλιγουντ θυμάται την «πρώτη του φορά...»

στα 10

...στις κάλπες. Από την Σκάρλετ Τζοχάνσον μέχρι τον Κρις Εβανς κι από τη Ζόι Κράβιτς μέχρι τον Μαρκ Ράφαλο, οι σταρ ενώνουν τις φωνές τους με τα παιδιά του #marchforourlives για μία καμπάνια που ενθαρρύνει τους αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν. Δείτε το βίντεο.

Το Χόλιγουντ θυμάται την «πρώτη του φορά...»

Στις 6 Νοεμβρίου του 2018 θα πραγματοποιηθούν οι «ενδιάμεσες» αμερικανικές εκλογές (Midterms). Κι αυτή είναι μία καθοριστικής σημασίας ημερομηνία και για τους Δημοκρατικούς (που θέλουν να δείξουν ότι άδικα χάθηκαν οι εκλογές του 16, κι ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να ξεφορτωθεί τον Ντόναλντ Τραμπ), αλλά και για τους Ρεπουμπλικανούς, καθώς θα είναι ένα crash-test της κυβέρνησής τους: η διαδικασία στοχεύει στην επανεκλογή του συνόλου των 435 εδρών της Βουλής των Αντιπροσώπων καθώς και 33 εδρών της Γερουσίας. Θα καταφέρουν να κρατήσουν την πλειοψηφία και στα δυο σώματα που έχουν σήμερα οι Ρεπουμπλικάνοι;

Κι όσο συμβαίνει το αδιανόητο τσίρκο των τελευταίων εβδομάδων με το σκάνδαλο Κάβανο (την τρεχάλα να επιβληθεί από τους Ρεπουμπλικανούς, για το χρίσμα στον Αρειο Πάγο, ο ακροδεξιός δικαστής, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση), το Χόλιγουντ ενώνει δυνάμεις με τα παιδιά που επιβίωσαν του mass-shooting στη Φλόριντα (#marchforourlives) για να κινητοποιήσει τον κόσμο να εγγραφεί στις καταστάσεις και να ψηφίσει.

Το βίντεο που ετοίμασαν έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα: η ερώτηση «ποια ήταν η πρώτη σου φορά» έχει σεξουαλικό υπονοούμενο, ενώ όλοι απαντούν στο «πότε ήταν η πρώτη σου φορά στις κάλπες».

Δείτε τους Σκάρλετ Τζοχάνσον, Κρις Εβανς, Μαρκ Ράφαλο, Ζόι Κράβιτς, Τσάντγουικ Μπόσμαν να απαντούν:

.

Διαβάστε περισσότερα: