Buzz

To «Star Wars VIII» ξεκίνησε γυρίσματα

στα 10

Το όγδοο επεισόδιο του «Πολέμου των Αστρων» ξεκίνησε γυρίσματα, την ίδια στιγμή που το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» ξεπερνάει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

Flix Team
To «Star Wars VIII» ξεκίνησε γυρίσματα

Ακριβώς τη στιγμή που το «Star Wars: H Δύναμη Ξυπνάει» γίνεται η τρίτη ταινία στην ιστορία του σινεμά που ξεπερνά παγκοσμίως τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις (η πρώτη είναι το «Avatar» και η δεύτερη ο «Τιτανικός»), η μηχανή του franchise έχει πάρει πραγματικά φωτιά.

Οπως δήλωσε και επίσημα ο Πρόεδρος της Disney, Μπομπ Αϊγκερ, τα γυρίσματα του όγδου επεισοδίου (με σκηνοθέτη τον Ράιαν Τζόνσον του «Looper») ξεκίνησαν μόλις για να προλάβουν τη νέα ημερομηνία εξόδου της ταινίας που είναι ο Δεκέμβριος του 2017, ενώ έχει ξεκινήσει και η προπαραγωγή του ένατου επεισοδίου του «Πολέμου των Αστρων» που θα βγει στις αίθουσες το 2019 σε σκηνοθεσία του Κόλιν Τρέβοροου του «Jurassic World».

Διαβάστε αναλυτικά: Γιατί αναβάλλεται η έξοδος του «Star Wars: Episode VIII»;

Star Wars Rogue One 607 Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του «Star Wars: Rogue One»

Μέχρι τότε, στις 16 Δεκεμβρίου του 2016 θα βρίσκεται στις αίθουσες το «Rogue One», το πρώτο spin-off του «Πολέμου των Αστρων», με σκηνοθέτη τον Γκάρεθ Εντουαρντς του «Godzilla», το οποίο θα αφηγείται την προσπάθεια μιας ομάδας μαχητών της Επαναστασης να κλέψουν τα σχέδια για το Αστρο του Θανάτου πριν αυτό χρησιμοποιηθεί από την Αυτοκρατορία.

Ο Μπομπ Αϊγκερ δήλωσε πως «αυτή η είναι πρώτη από τις ξεχωριστές ιστορίες που θα διαδραματίζονται στο σύμπαν του "Πολέμου των Αστρων" , ενώ βρίσκεται ήδη σε προπαραγωγή και η επόμενη που θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2018». Αυτή, όπως αναφέρει το Entertainment Weekly είναι η ταινία που ετοιμάζουν οι δημιουργοί του «Lego Movie» για τον νεαρό Χαν Σόλο που για την ώρα παραμένει στην παραδοσιακή ημερομηνία εξόδου του Μαΐου και όχι του Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: #Where'sRey? Κάτι λείπει από το merchandise του «Star Wars: H Δύναμη Ξυπνάει»

Star Wars Merchandise

Από τα ρεκόρ που ανέλυσε ο Αϊγκερ στην παρουσίασή του, αυτό που προκαλεί το μεγαλύτερο δέος είναι πως το «Η Δύναμη Ξυπνάει» έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια εισπράξεις σε merchandise, με την Disney να προετοιμάζει θεματικά πάρκα στην Καλιφόρνια και τη Φλόριντα.

Ναι, το έχουμε καταλάβει. Αυτός ο...Πόλεμος δεν θα τελειώσει ποτέ.

Star Wars: The Force Awakens 607

UPDATΕ 15.02.2015 / Δείτε παρακάτω το πρώτο τύπου teaser για το επεισόδιο VIII του «Πολέμου των Αστρων» στο οποίο ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστούν μαζί με τους γνωστούς άγνωστους και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο και η Λόρα Ντερν.


Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»: