Buzz

Γιατί αναβάλλεται η έξοδος του «Star Wars: Episode VIII»;

στα 10

Ενθουσιαστήκατε με το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» κι ανυπομονείτε για τη συνέχειά του; Κι εμείς, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο απ' ό,τι νομίζαμε...

Γιατί αναβάλλεται η έξοδος του «Star Wars: Episode VIII»;

Επτά μήνες περισσότερους απ' ό,τι νομίζαμε θα χρειαστεί να περιμένουμε για να μάθουμε ποια στ' αλήθεια είναι η Ρέι κι αν το «Star Wars: Episode VIII» θα είναι εξίσου απολαυστικό με το «The Force Awakens». Ο λόγος βέβαια είναι για καλό. Το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς βγήκε στις αίθουσες του κόσμου λίγο πριν τα Χριστούγεννα και έσπασε περίπου κάθε γνωστό ρεκόρ του box office, παίρνοντας ακόμα και τη θέση του «Avatar» ως η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών στην Αμερική.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»

star wars 607

Αντλώντας, λοιπόν, δύναμη (sic) απ' αυτό το παράδειγμα, η Disney αποφάσισε να μετατοπίσει το «Star Wars: Episode VIII» που ετοιμάζει αυτή τη φορά ως σκηνοθέτης ο Ράιαν Τζόνσον, από την προγραμματισμένη έξοδο της 26ης Μαΐου 2017 στις 15 Δεκεμβρίου 2017, περιμένοντας, όχι άδικα, αντίστοιχα αποτελέσματα. Με τρόπο νομοτελειακό, τότε το καινούριο «Star Wars» θα έρθει αντιμέτωπο με τη νέα του εισπρακτική νέμεση, το «Avatar 2»! Πάντως ο Ράιαν Τζόνσον μοιάζει ευχαριστημένος με την αλλαγή, έγραψε μάλιστα στο twitter «Christmas with the Stars», αναφερόμενος στο (δύσκολο να το πιστέψεις) Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ του Star Wars από το 1980, που ποστάρει επίσης!

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»: