Buzz

Ανάσταση πριν την ώρα της! Το πρώτο teaser του «Star Wars: The Last Jedi» είναι εδώ

στα 10

Ωραία τα spin-offs αλλά τίποτα σαν τον αυθεντικό «Πόλεμο των Αστρων». Οι πρώτες εικόνες του όγδοου επεισοδίου είναι εδώ.

Ανάσταση πριν την ώρα της! Το πρώτο teaser του «Star Wars: The Last Jedi» είναι εδώ

Update 16/7: Δείτε στο τέλος του κειμένου ένα βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Star Wars: The Last Jedi»

Δείτε εδώ το πρώτο teaser του «Star Wars: The Last Jedi» - η συνέχεια του «Star Wars: H Δύναμη Ξυπνάει» που είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες του κόσμου τα Χριστούγεννα του 2017, με ημερομηνία τις 15 Δεκεμβρίου:


Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Ράιαν Τζόνσον πρωταγωνιστούν οι Τζον Μπογιέγκα, η Ντέιζι Ρίντλεϊ, ο Οσκαρ Αϊζακ, ο Ανταμ Ντράιβερ, η Λουπίτα Νιόνγκ'ο, η Γκουεντολίν Κρίστι, ο Ντόμναλ Γκλίσον, ο Μαρκ Χάμιλ, η Κάρι Φίσερ (που είχε ολοκληρώσει τις σκηνές της πριν το θάνατό της), ο Αντονι Ντάνιελς και ο Αντι Σέρκις - όλοι επιστρέφουν από το έβδομο μέρος για να συναντήσουν και τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο και τη Λόρα Ντερν.

Διαβάστε ακόμη: Αυτό που το να περιμένεις στη ουρά για να δεις το επόμενο «Star Wars» γίνεται ταινία

Star Wars: The Last Jedi Teaser

Star Wars: The Last Jedi Teaser

Star Wars: The Last Jedi Teaser

(προσοχή: ακολουθούν spoilers)

Η λογική λέει πως η υπόθεση (σε τέλεια αναλογία με τον τίτλο) βρίσκει τον Μαρκ Χάμιλ - Λουκ Σκάιγουοκερ να πείθεται από την Ντέιζι Ρίντλει - Ρέι (την κόρη του;) να μην εγκαταλείψει τη μυθολογία των Τζεντάι και να επιστρέψει στην ενεργή δράση. Στο κατόπι τους, ο μεγαλειώδης Κάιλο Ρεν του Ανταμ Ντράιβερ και ο αφοπλιστικός Φιν του Τζον Μπογιέγκα.

Star Wars: The Last Jedi Teaser

Update 16/7: Δείτε παρακάτω ένα βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Star Wars: The Last Jedi»


Διαβάστε ακόμη:

star wars last jedi poster