Buzz

«The Rise of Skywalker»: το «Star Wars: Episode IX» έχει αφίσα

στα 10

Η Ρέι, ο Φιν και ο Κάιλο Ρεν είναι (σχεδόν) εδώ. Κι η Πριγκίπισσα Λέια δεν λείπει...

Flix Team
«The Rise of Skywalker»: το «Star Wars: Episode IX» έχει αφίσα

Η τελευταία τριλογία του «Πολέμου των Αστρων», που ξεκίνησε το 2015 με το «Star Wars: The Force Awakens» και συνεχίστηκε με το «The Last Jedi» του 2017, φτάνει πλέον στο τέλος της, ολοκληρώνοντας παράλληλα την οικογενειακή σάγκα των Σκαϊγουόκερ, 40 χρόνια περίπου μετά την πρώτη ταινία του Τζορτζ Λούκας.

Δείτε ακόμη: Κάθε γενιά έχει έναν θρύλο. Πρώτο τρέιλερ για το «Star Wars: Episode IX»

Σχεδόν τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για την υπόθεση του ένατου επεισοδίου, παρά ο τίτλος, «Star Wars: The Rise of Skywalker» και το πρώτο του τρέιλερ (δείτε το παρακάτω). Η επίσημη σύνοψη παραμένει λακωνική: Οι λίγοι εναπομείναντες της Αντίστασης έρχονται ξανά αντιμέτωποι με τους αντιπάλους τους, αλλά και με το παρελθόν και τις εσωτερικές ταραχές τους. Εν τω μεταξύ, η αρχέγονη σύγκρουση μεταξύ Τζεντάι και Σιθ κλιμακώνεται, φέρνοντας τη σάγκα στο οριστικό τέλος της.

Η Ντέιζι Ρίντλεϊ, ο Τζον Μπογιέγκα και ο Ανταμ Ντράιβερ αποτελούν το πρωταγωνιστικό τρίο της ταινίας, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Οσκαρ Αϊζακ, Λουπίτα Νιόνγκ'ο, Ντόμναλ Γκλίσον, Μπίλι Λουρντ, Κέλι Μαρί Τραν, Τζούνας Σουοτάμο, Αντονι Ντάνιελς και, επιπλέον, η Κάρι Φίσερ με μια ειδική παρουσία, για έναν τελικό αποχαιρετισμό.

Star Wars: Episode IX 607

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη μετά το διάλειμμα του «The Last Jedi» που σκηνοθέτησε ο Ράιαν Τζόνσον, αποκαλύπτοντας ότι το νέο φιλμ δεν συνεχίζει τη δράση ακριβώς μετά το τέλος της προηγούμενης ταινίας, αλλά ότι έχει μεσολαβήσει κάποιο χρονικό διάστημα. Περιμένουμε το «Star Wars: Episode IX» στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου. Ως τότε, μελετάμε την πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε και περιμένουμε, συντομότατα, το καινούριο, κατ' υπόσχεση πλουσιότατο, τρέιλερ.

star wars the rise of skywalker poster 607

Δείτε παρακάτω και το τρέιλερ που παρουσιάστηκε στο D23 Expo της Disney το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με αρκετό νέο υλικό.