Buzz

«Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς είναι πανικόβλητος» βεβαιώνει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ

στα 10

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» και όλα τα βλέμματα (ειδικά των χρηματοδοτών της Disney) πέφτουν στον σκηνοθέτη.

«Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς είναι πανικόβλητος» βεβαιώνει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ

Το CBS πρόβαλε χθες βράδυ το ειδικό του αφιέρωμα στο παρασκήνιο των γυρισμάτων του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», το οποίο έδειχνε ακυκλοφόρητο υλικό από τα κεκλεισμένων των θυρών πλατώ, αλλά και συνεντεύξεις με τους συντελεστές και το συνεργείο. Ανάμεσά τους κι ο φίλος του Τζορτζ Λούκας και παραγωγός του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος ήταν απόλυτα ειλικρινής για τις προσδοκίες όλων:

«Ω, ο Τζέι Τζέι είναι πανικόβλητος» είπε ο Σπίλμπεργκ. «Υπάρχει τεράστια πίεση πάνω του στο να επιστρέψουν τα χρήματα που επένδυσε η Disney σε αυτή την οικονομική περιπέτεια. Αγόρασαν το franchise από τον Τζορτζ Λούκας πληρώνοντας κάτι της τάξεως των 4 δισεκατομμυρίων. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα μείνουν δυσαρεστημένοι, κάποιοι που θα έχουν θέματα. Θα υπάρχει πάντα κάποιο νούμερο, εντελώς άπιαστο, που όμως κάποιος έχει πετάξει σ' ένα μίτινγκ και ο σκηνοθέτης οφείλει να παραδώσει μία ταινία που θα το πιάσει...»

Διαβάστε επίσης: Μπορείτε να κερδίσετε τον Star Wars διαγωνισμό των Alamo Cinemas;

STAR WARS VANITY FAIR 607 8

Θα δούμε τι θα συμβεί με το άνοιγμα της ταινίας αυτή την Παρασκευή στην Αμερική. Η λογική λέει ότι θα σπάσει κάθε ρεκόρ, αλλά, όπως επισημαίνει κι ο Σπίλμπεργκ ποιο είναι το ταβάνι; Τι έχουν βάλει στόχο οι χαρτογιακάδες του στούντιο - αυτοί που έχουν μεταμορφώσει το σινεμά σε κυνική μπίζνα; Θα δούμε...

Κουράγιο, Τζέι Τζέι...

Δείτε εδώ τα 60 λεπτά "New Force Behind Star Wars" του CBS:

.

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»: