Buzz

Ο Ομπι-Ουάν Κενόμπι θα αποκτήσει τη δική του ταινία Star Wars

στα 10

Και το στούντιο έχει μια μάλλον ιδιόρρυθμη ιδέα για το ποιος θα την σκηνοθετήσει…

Ο Ομπι-Ουάν Κενόμπι θα αποκτήσει τη δική του ταινία Star Wars

Μπορεί η δημιουργία του spin-off φιλμ για τον Χαν Σόλο να αποδείχθηκε τουλάχιστον περιπετειώδης, αυτό όμως ελάχιστα έχει εμποδίσει την Disney και τη Lucasfilms να σχεδιάζουν ήδη το επόμενο βήμα στη διαρκώς επεκτεινόμενη διαγαλαξιακή σάγκα του Star Wars. Κι όλα δείχνουν ότι θα πρόκειται για μια ταινία αφιερωμένη στον Ομπι-Ουάν Κενόμπι.

Η απόφαση αυτή ελάχιστα εκπλήσσει, καθώς οι φήμες για ένα spin-off φιλμ πάνω στον συγκεκριμένο (κι εξαιρετικά αγαπημένο) χαρακτήρα κυκλοφορούσαν εδώ κι αρκετό καιρό. Αυτό που μοιάζει λιγότερο αναμενόμενο, όμως, είναι το όνομα του σκηνοθέτη με τον οποίο τα δύο στούντιο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να την σκηνοθετήσει. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο πλέον επικρατέστερος για να πάρει το τιμόνι της σκηνοθεσίας στο επόμενο (εκτός σειράς) επεισόδιο Star Wars δεν είναι άλλος από τον Στίβεν Ντάλντρι.

Διαβάστε ακόμη: Οι πρώτες δηλώσεις του Ρον Χάουαρντ για την ταινία του Χαν Σόλο

Alec Guinness Star Wars 607 Ο Αλεκ Γκίνες ως Ομπι-Ουάν Κενόμπι

Ο Βρετανός σκηνοθέτης που έκανε το ντεμπούτο του το 2000 με το εξαιρετικά επιτυχημένο «Billy Elliot» είναι περισσότερο γνωστός για οσκαρικών προδιαγραφών, καθαρά δραματικές ταινίες όπως «Οι Ωρες», το «The Reader» και το «Extremely Loud & Incredibly Close», παρά για τη δραστηριότητά του στο χώρο της δράσης και της φαντασίας, κάτι που έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται (και να αστειεύονται) για την κατεύθυνση που οι παραγωγοί θέλουν να δώσουν στο επόμενο φιλμ, σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις προχωρήσουν σε συμφωνία, καθώς ο Ντάλντρι θα επιβλέψει και την όλη διαδικασία συγγραφή του σεναρίου.

Οσο για τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον φημισμένο Τζεντάι, τα πράγματα μοιάζουν ακόμα πιο θολά. Το όνομα του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ φαντάζει το πιο λογικό και πιθανό (τον είχε υποδυθεί στην πρίκουελ τριλογία του «Πολέμου των Αστρων», ενώ στην αρχική τριλογία τον ρόλο κρατούσε ο Αλεκ Γκίνες), ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, καθώς το σενάριο δεν έχει γραφτεί ακόμα και κανείς δεν ξέρει σε ποια χρονική περίοδο θα εκτυλίσσεται η υπόθεση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΜακΓκρέγκορ είναι πρόθυμος να αναλάβει και πάλι τον ρόλο, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν έχει εκφραστεί με ενθουσιασμό για την προοπτική να επιστρέψει στο σύμπαν του Star Wars. Ας ελπίσουμε ότι η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα…

Διαβάστε ακόμη