Buzz

To «Star Wars: The Last Jedi» έχει ήδη ένα theme song γραμμένο από τον Τζον Νταρνιέλ των The Mountain Goats

στα 10

Ξεκίνησε σαν αστείο, αλλά ο Ράιαν Τζόνσον λέει πως αποτελεί ήδη κομμάτι της μυθολογίας της σειράς.

To «Star Wars: The Last Jedi» έχει ήδη ένα theme song γραμμένο από τον Τζον Νταρνιέλ των The Mountain Goats

Το τραγούδι έχει τον τίτλο «The Ultimate Jedi Who Wastes All the Other Jedi and Eats Their Bones» και το περιεχόμενο του είναι τόσο αστείο και μαύρο, όσο κι ο τίτλος του. Και προφανώς δεν θα ακουστεί ποτέ στην ταινία, αλλά σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του φιλμ, αποτελεί ήδη κομμάτι της μυθολογίας του σύμπαντος του «Πολέμου των Αστρων». Κάτι που προφανώς μια μπάντα σαν τους The Mountain Goats δεν θα περίμενε ποτέ να συμβεί.

Δείτε ακόμη: Το όγδοο επεισόδιο του «Star Wars» έχει τίτλο

Λίγο χιούμορ, ακόμη και σκοτεινό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν όμως κι απ’ ότι φαίνεται ο Τζόνσον έχει άφθονο, αφού ποστάροντας το τραγούδι στο soundcloud έγραψε πως έχει ήδη μετανιώσει που δεν ζήτησε από τον Τζον Νταρνιέλ ιδέες για το στόρι της ταινίας νωρίτερα.

Τι ακριβώς περιγράφει το τραγούδι; Να μερικοί από τους στίχους «At the end of all your days, one Jedi waits for you/With the dust of Jedi bones piled high like parsnips on his plate / All the Jedis from all the planets/In this putrid universe/Get eaten by this last one and now it's your turn.» Σας άνοιξε η όρεξη; Ακούστε το ολόκληρο πιο κάτω.

Δείτε ακόμη: