Buzz

Και το όνομα αυτού... «Red Cup»;

στα 10

Ο Κρις Μίλερ μόλις ξεκίνησε το spin-off του «Star Wars» για τον Χαν Σόλο. Και μοιράζεται τον αινιγματικό τίτλο του...

Και το όνομα αυτού... «Red Cup»;

Χτες, 30 Ιανουαρίου, έγινε η πρώτη λήψη: ξεκίνησε γυρίσματα το spin off του «Star Wars» που θα επικεντρώνεται, ως origins story, στον Χαν Σόλο. Ο Κρις Μίλερ, που συν-σκηνοθετεί μαζί με τον Φιλ Λορντ, μοιράστηκε τη στιγμή στο twitter, ποστάροντας μια φωτογραφία με τον υπότιτλο «Han First Shot» - κάνοντας, ως σωστό Star Wars nerd, ένα λογοπαίγνιο μεταξύ της «πρώτης λήψης» και της ατάκας του Χαν Σόλο στην ειδική έκδοση του «A New Hope» που άλλαξε, από το πρωτότυπο, ο Τζορτζ Λούκας, προς μεγάλη απογοήτευση, να μην πούμε και οργή, των φανατικών θαυμαστών. Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο αποκαλυπτικό στοιχείο στο ποστ του Κρις Μίλερ.

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Λέια ζει! Η Disney σκέφτεται να ψηφιοποιήσει την Κάρι Φίσερ για τις συνέχειες του Star Wars

Οπως φαίνεται, ο Μίλερ αποκάλυψε τον (προσωρινό, τουλάχιστον), τίτλο της ταινίας, ο οποίος είναι «Star Wars: Red Cup»! Τι είναι το red cup; Ποιος έχει μελετήσει τόσο ώστε να μας διαφωτήσει; Ή μήπως ο τίτλος είναι απλώς παραπλανητικός, ώσπου η ταινία να βγει στις αίθουσες το 2018; Οι παρατηρήσεις σας στα σχόλια, παρακαλούμε. Πάντως στο φιλμ πρωταγωνιστεί ο Ολντεν Ερενραϊκ στο ρόλο του νεαρού Χαν Σόλο και γύρω του η Εμίλια Κλαρκ, ο Γούντι Χάρελσον και ο Ντόναλντ Γκλόβερ (του «Atlanta»), ως νεαρός Λάντο Καλρίσιαν.

Διαβάστε ακόμη: