Buzz

«Star Wars: The Force Awakens»: Μια ανάσα πριν το πρώτο trailer

στα 10

Απόψε λανσάρεται το πρώτο τρέιλερ του «Star Wars 7» στην αμερικανική τηλεόραση - κι η Lucasfilm μάς προετοιμάζει για κάθε ενδεχόμενο!

«Star Wars: The Force Awakens»: Μια ανάσα πριν το πρώτο trailer

To πολυαναμένομενο, έβδομο μέρος της saga του «Πολέμου των Αστρων», αναμένεται να κατέβει στον δικό μας πλανήτη στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων - λίγο νωρίτερα, 18 Δεκεμβρίου, στην Αμερική. Απόψε, στην αμερικανική τηλεόραση, όσο εμείς... κοιμόμαστε, θα κάνει την πρεμιέρα του το πρώτο τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens», ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος (με τη συμμετοχή των πρωταγωνιστών της κλασικής περιόδου της κινηματογραφικής σειράς, Χάρισον Φορντ, Μαρκ Χάμιλ και Κάρι Φίσερ), αλλά και ενθουσιασμό για το... διαγαλαξιακό κινηματογραφικό μέλλον!

Διαβάστε ακόμη - «Star Wars: The Force Awakens»: Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς διαβεβαιώνει ότι δε θα είναι «μία ταινία της Disney»

Η νέα ταινία πιάνει την ιστορία 30 χρόνια μετά τα γεγονότα στην «Επιστροφή των Τζεντάι», είναι φυσικά σκηνοθετημένη από τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς και, εκτός από την «παλιά φρουρά», πρωταγωνιστούν οι Ανταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Οσκαρ Αϊζακ, Λουπίτα Νιόνγκ'ο, Αντι Σέρκις, Ντόμναλ Γκλίσον, Αντονι Ντάνιελς, Πίτερ Μέιχιου και ο Μαξ φον Σίντοφ. Περιμένοντας το τρέιλερ, η Lucasfilm τροφοδοτεί την περιέργειά μας με μια νέα αφίσα για την ταινία και τρία... ορεκτικά teasers. Δείτε τα παρακάτω.

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Episode VII - The Force Awakens»:

star wars poster 607