Buzz

«Star Wars: The Force Awakens» - Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς ξέρει ποια είναι η Ρέι. Εμείς, πάλι, όχι...

στα 10

Προχωρήστε με προσοχή: Στο κείμενο περιλαμβάνονται SPOILERS από το «Star Wars: The Force Awakens», μη συνεχίσετε αν δεν έχετε δει ακόμα την ταινία.

«Star Wars: The Force Awakens» - Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς ξέρει ποια είναι η Ρέι. Εμείς, πάλι, όχι...

Ηταν η απορία με την οποία μάς άφησε το «Star Wars: Episode VII - The Force Awakens». Η Ρέι είναι, με τρόπο προφανή, η κεντρική ηρωίδα που θα δώσει συνέχεια και προσωπικότητα στη saga. Ομως, ποια είναι ακριβώς, ποια είναι η σχέση της με τη Δύναμη και ποια είναι η καταγωγή της; Οχι, μην περιμένετε κάποια αποκάλυψη πριν από το «Star Wars: Episode VIII», όμως να που ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς γνωρίζει τα πάντα και γαργαλιέται να μη μας τα πει.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» και γιατί έβαλε στην ταινία 4 1/2 αστεράκια

Star Wars: The Force Awakens Premiere

Προς το παρόν, ό,τι γνωρίζουμε για την ηρωίδα που υπέροχα ενσαρκώνει η Ντέιζι Ρίντλεϊ, είναι πως η Ρέι εγκαταλείφθηκε από τους γονείς της στην έρημο του πλανήτη Τζάκου, ότι έχει μια ιδιαίτερη έλξη προς τη Δύναμη και ειδικά προς το φωτόσπαθο του Ανακιν και του Λουκ Σκάιγουοκερ. Οι fans μαντεύουν ότι η Ρέι είτε είναι, η ίδια, μία Σκάιγουοκερ (θυμόμαστε ότι ο Λουκ δεν έδειξε καμιά έκπληξη όταν την είδε μπροστά του στο φινάλε), είτε ότι κατάγεται από τη γραμμή του Ομπι-Γουαν Κενόμπι. «Ξέρω αρκετά πράγματα,» δήλωσε ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς για την ηρωίδα που ο ίδιος λάνσαρε, στην Ενωση Τηλεκριτικών της Αμερικής.

star wars 607

«Αλλά φυσικά δεν είναι η θέση μου να μιλήσω γι' αυτά τούτη τη στιγμή, γιατί η ιστορία ανήκει πια στον Ράιαν (Τζόνσον, σκηνοθέτη της επόμενης ταινίας "Star Wars") κι εκείνος θα τη συνεχίσει. Το τελευταίο που θα κάνω είναι ν' αποκαλύψω κάτι που θα τον στενοχωρήσει. Θέλω να εξασφαλίσω ότι ο Ράιαν θα εισπράξει την εμπιστοσύνη που κι ο ίδιος μου έδειξε.» Κι ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς συνεχίζει, «Ο ενθουσιασμός μου για το Επεισόδιο VIII είναι τεράστιος, τούς ζηλεύω όλους, ειδικά τον Ράιαν, που θα δουλέψουν τόσο στενά μ' αυτό το απίστευτο επιτελείο ηθοποιών και τεχνικών, μια πραγματικά εκπληκτική ομάδα. Και νιώθω ανακούφιση που μου δώθηκε η ευκαιρία να κάνω μια ταινία Star Wars.»

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»: