Buzz

O Τζ. Τζ. Εϊμπραμς επιστρέφει (στον τόπο του) για να σκηνοθετήσει το επεισόδιο ΙΧ του «Star Wars»

στα 10

Θυμάστε που ο Τζ. Τζ. Εϊμπραμς είχε μετανιώσει που δεν ανέλαβε τη σκηνοθεσία κι άλλου επεισοδίου της saga μετά το VII; H τύχη (βλ. δύναμη») παραμένει μάλλον μαζί του!

O Τζ. Τζ. Εϊμπραμς επιστρέφει (στον τόπο του) για να σκηνοθετήσει το επεισόδιο ΙΧ του «Star Wars»

«Ο Τζ. Τζ. Εϊμπραμς, ο οποίος εγκαινίασε τη νέα εποχή του Star Wars με το "H Δύναμη Ξυπνάει" του 2015 επιστρέφει για να ολοκληρώσει την τριλογία σαν σεναριογράφος και σκηνοθέτης του "Star Wars: Episode IX. O Εϊμπραμς θα υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Κρις Τέριο σε παραγωγή των Κάθλιν Κένεντι, Μισέλ Ρέζγουαν, Τζ. Τζ. Εϊμπραμς, της Bad Robot και της Lucasfilm».

«Με το "Η Δύναμη Ξυπνάει" ο Τζ. Τζ. πέτυχε όλα όσα θα είχαμε ποτέ ευχηθεί και είμαι τρομερά ενθουσιασμένη που επιστρέφει για να κλείσει αυτήν την τριλογία», δήλωσε η Πρόεδρος της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι.

Δείτε ακόμη: 40 χρόνια «Star Wars». Πώς είχαν υποδεχτεί τότε οι κριτικοί το έπος του Τζορτζ Λούκας;

J J Abrams Star Wars 607

Με τις άνωθεν ανακοινώσεις και δηλώσεις έγινε - με συνοπτικές διαδικασίες - η αντικατάσταση του Κόλιν Τρέβοροου από τη σκηνοθετική καρέκλα του επεισοδίου ΙΧ του «Πολέμου των Αστρων», στην οποία πλεόν κάθεται ο Τζ. Τζ. Εϊμπραμς ο οποίος ήθελε διακαώς να σκηνοθετήσει ακόμη κάποιο μέρος της saga - εκτός του συναρπαστικού έκτου - και να που τώρα το όνειρό του βγαίνει αληθινό.

Εξαιτίας της αντικατάστασης, το επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο του 2019 (αντί την Ανοιξη του 2019). Το Δεκέμβριο του 2017 θα βγει στις αίθουσες το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι» του Ράιαν Τζόνσον, ενώ για την ώρα το spin-off για τον Χαν Σόλο (που σκηνοθετεί τελικά ο Ρον Χάουαρντ) είναι προγραμματισμένο για το Μάιο του 2018.

J J Abrams Star Wars 607

Περισσότερο «Star Wars»: