Buzz

Κάθε γενιά έχει έναν θρύλο. Πρώτο τρέιλερ για το «Star Wars: Episode IX»

στα 10

Με τον τίτλο «The Rise of Skywalker», το ένατο επεισόδιο θα σημάνει το τέλος της νεότερης τριλογίας του «Πολέμου των Αστρων».

Κάθε γενιά έχει έναν θρύλο. Πρώτο τρέιλερ για το «Star Wars: Episode IX»

Η τελευταία τριλογία του «Πολέμου των Αστρων», που ξεκίνησε το 2015 με το «Star Wars: The Force Awakens» και συνεχίστηκε με το «The Last Jedi» του 2017, φτάνει πλέον στο τέλος της, ολοκληρώνοντας παράλληλα την οικογενειακή σάγκα των Σκαϊγουόκερ, 40 χρόνια περίπου μετά την πρώτη ταινία του Τζορτζ Λούκας.

Σχεδόν τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για την υπόθεση του ένατου επεισοδίου, όμως ο τίτλος του ανακοινώθηκε μόλις από τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς και την πρόεδρο της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης στο Σικάγο, παρουσία κι αρκετών από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, όπου αποκαλύφθηκε επίσης και το πρώτο του τρέιλερ.

Και το όνομα αυτού: «The Rise of Skywalker».

Star Wars: Episode IX 607

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη μετά το διάλειμμα του «The Last Jedi» που σκηνοθέτησε ο Ράιαν Τζόνσον, αποκαλύπτοντας ότι το νέο φιλμ δεν συνεχίζει τη δράση ακριβώς μετά το τέλος της προηγούμενης ταινίας, αλλά ότι έχει μεσολαβήσει κάποιο χρονικό διάστημα.

«Είναι για αυτή τη νέα γενιά και όσα έχουν κληρονομήσει, το φως και το σκοτάδι, και για το ερώτημα, καθώς αντιμετωπίζουν την υπέρτατη μορφή κακού, είναι προετοιμασμένοι; Είναι έτοιμοι;

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου.