Buzz

Τόσα (ακριβο)πληρώθηκαν οι σταρ του Χόλιγουντ το 2019

στα 10

Το Variety έδωσε στη δημοσιότητα τις αμοιβές των μεγαλύτερων σταρ του Χόλιγουντ. Πεσμένες από τα χρόνια των υπέρογκων ποσών, αλλά όχι και αμελητέες, ειδικά όταν συνυπολογίζει κανείς τη σαρωτική πολιτική του Netflix.

Τόσα (ακριβο)πληρώθηκαν οι σταρ του Χόλιγουντ το 2019

Ο,τι έπαιρναν κάποτε οι σταρ του Χόλιγουντ - με αποτέλεσμα να προκληθεί σκάνδαλο στο Χόλιγουντ και έτσι να μειωθούν οι αμοιβές, το δίνει σήμερα στους «εκλεκτούς» το Netflix που από τα 12.04 δισεκατομμύρια δολάρια που ξόδεψε σε πρωτότυπο περιεχόμενο, αναμένεται φέτος να φτάσει τα 15 δισεκατομμύρια, αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα του entertainment.

Αρα μάλλον θεωρούνται και λίγα τα 27 εκατομμύρια δολάρια που θα πάρει ο Ράιαν Ρέινολντς για να παίξει στο «Six Underground» του Μάικλ Μπέι ή τα 30 εκατομμύρια δολάρια που θα πάρει ο Ντένζελ Γουάσινγκτον για μια ταινία δράσης ή τα 35 εκατομμύρια δολάρια που θα πάρει ο Γουιλ Σμιθ για το σίκουελ του «Bright».

once upon a time in hollywood 607 Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο

Εκτός Netflix τα πράγματα είναι κάπως πιο λογικά, με τους ηθοποιούς, όπως αναφέρει το Variety, να κάνουν σκόντο στην ταρίφα τους προκειμένου να συνεργαστούν με ένα σκηνοθέτη της αρεσκείας τους - βλ. Λεονάρντο Ντι Κάπριο με 10 εκατομμύρια μόλις αμοιβή για το «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο.

Φυσικά οι άντρες προηγούνται, αλλά οι γυναίκες ανεβαίνουν κλίμακα με την Μάργοτ Ρόμπι να παίρνει γύρω στα 10 εκατομμύρια δολάρια για το «Birds of Prey», την Γκαλ Γκαντότ να παίρνει επίσης 10 εκατομμύρια για τη συνέχεια της «Wonder Woman» και την Εμιλι Μπλαντ να παίρνει περίπου 13 εκατομμύρια δολάρια για το σίκουελ του «Ενα Ησυχο Μέρος».

Wonder Woman 1984 607 Σκηνή από το «Wonder Woman 1984»

Δείτε αναλυτικά παρακάτω τη λίστα με τις αμοιβές των πιο ακριβοπληρωμένων σταρ:

Star Salary

Στις αμοιβές ενδέχεται φυσικά να συμπεριλαμβάνονται και έσοδα από τα κέρδη για όσους ηθοποιούς εκτελούν και χρέη παραγωγού στις ταινίες τους.

Διαβάστε ακόμη: Ποια ήταν, φέτος, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο;