Buzz

Ο Τζον Σ. Ράιλι και ο Στιβ Κούγκαν είναι ο «Χοντρός-Λιγνός» που όλοι περίμεναν!

στα 10

Σε ένα ιδανικό καστ, δύο σπουδαίοι ηθοποιοί ενώνουν δυνάμεις για να αναπαραστήσουν ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά δίδυμα όλων των εποχών.

Ο Τζον Σ. Ράιλι και ο Στιβ Κούγκαν είναι ο «Χοντρός-Λιγνός» που όλοι περίμεναν!

Το φιλμ στο οποίο ο Στιβ Κούγκαν και ο Τζον Σ. Ράιλι θα υποδυθούν τους Σταν Λόρελ και Ολιβερ Χάρντι αντίστοιχα είναι το «Stan & Ollie», σε σκηνοθεσία του Τζον Σ. Μπέρντ («Filth»), σενάριο του Τζεφ Πόουπ του «Philomena» και παραγωγή φυσικά του BBC Films.

Οπως αναφέρει το Variety, ο Τζεφ Πόουπ δηλώνει μεγάλος θαυμαστής των Σταν Λόρελ και Ολιβερ Χάρντι: «Είναι ο ήρωές μου. Οταν βλέπω τις ταινίες τους, στο κεφάλι μου είναι πάντα πρωινό Σαββάτου και είμαι έξι ετών βλέποντας τηλεόραση στο σπίτι σχεδόν μαγεμένος. Γνωρίζω την ευθύνη του να ζωντανέψεις αυτούς τους χαρακτήρες. Δεν τους φέρομαι σαν να είναι κάτι μυθικό. Είναι ζωντανοί χαρακτήρες που αναπνέουν, με ελαττώματα και αδυναμίες. Η έρευνα για την ιστορία αποκάλυψε τόσες πολλές λεπτομέρειες και γεγονότα για τη ζωή και την καριέρα τους που δεν μπορούσα να φανταστώ. Ο,τι όμως έγραψα ξεκίνησε από αγάπη και ελπίζω, περισσότερο από οτιδήποτε αυτό να είναι που θα λάμψει στο τέλος».

Laurel and Hardy

Η ταινία θα αφηγείται την ιστορία των Λόρελ και Χάρντι, καθώς βρίσκονται στο τέλος της καριέρας τους, το 1953 σε μια περιοδεία στη Βρετανία. Με το μέλλον να μοιάζει αβέβαιο και τη χρυσή εποχή της φήμης τους να έχει περάσει ανεπιστρεπτί, οι δύο φίλοι και συνεργάτες καταφέρνουν να μετατρέψουν κάθε τους παράσταση σε μια τεράστια επιτυχία. Μέχρι τη στιγμή που το παρελθόν θα τους χτυπήσει την πόρτα και θα δοκιμάσει για μια τελευταία αλλά καθοριστική φορά τη σχέση τους.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: