Buzz

Ο Τζον Σι Ράιλι και ο Στιβ Κούγκαν είναι ο Χοντρός και ο Λιγνός στο τρέιλερ του «Stan & Ollie»

στα 10

Το θρυλικό κωμικό δίδυμο ξαναζωντανεύει μέσα από ένα κινηματογραφικό biopic.

Ο Τζον Σι Ράιλι και ο Στιβ Κούγκαν είναι ο Χοντρός και ο Λιγνός στο τρέιλερ του «Stan & Ollie»

Είναι μάλλον περίεργο που το σινεμά δεν είχε ως τώρα ασχοληθεί με τη ζωή του θρυλικού κωμικού διδύμου των Ολιβερ Χάρντι και Σταν Λόρελ, τους οποίους όλοι μας γνωρίσαμε με το (όχι και τόσο πολιτικά ορθό πλέον) παρατσούκλι «Χοντρός και Λιγνός».

Αυτή η παράλειψη θα διορθωθεί, ωστόσο, πολύ σύντομα με το «Stan & Ollie», ένα biopic που ξετυλίγει τη ζωή, την καριέρα και τη σχέση των διάσημων κωμικών και μάλιστα με ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό ντουέτο: τους Τζον Σι Ράιλι και Στιβ Κούγκαν στους ρόλους των Χάρντι και Λόρελ, αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη: Το όνομά του είναι Αρθουρ. Ο Χοακίν Φίνιξ λίγο πριν γίνει «Joker»

Stan & Ollie 607

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία τούς ακολουθεί κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους περιοδείας στη μεταπολεμική Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία, όταν πια τα χρόνια της μεγάλης τους δόξας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και η φιλία τους δοκιμάζεται, σε μια απόπειρα να αναστήσουν την κινηματογραφική τους καριέρα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σκωτσέζος Τζον Σ. Μπέιρντ (υπεύθυνος για το «Filth» με τον Τζέιμς ΜακΑβόι), το σενάριο ο Τζεφ Πόουπ («Philomena»), ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Σίρλεϊ Χέντερσον και Νίνα Αριάντα (στους ρόλους των συζύγων τους) και ο Ντάνι Χιούστον.

Το φιλμ ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του τον Οκτώβριο στο Φεστιβάλ του Λονδίνου, πριν κυκλοφορήσει στις βρετανικές αίθουσες τον Ιανουάριο, ενώ δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί στην προσεχή κούρσα των βραβείων, ειδικά στις κατηγορίες των ερμηνειών και το μακιγιάζ.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ.


Διαβάστε ακόμη

Stan & Ollie 607