Industry

Σταμάτα να βρέχεις, άνοιξε η «Ελληνίδα»!

στα 10

Παρόλα τα πείσματα του καιρού, ξημερώνει επισήμως καλοκαίρι! Κι αυτό, κινηματογραφικά, σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ανοίγουν τα θερινά. Ο κινηματογράφος «Ελληνίς» στους Αμπελοκήπους έχει ετοιμαστεί και μας περιμένει από απόψε το βράδυ στον ανθισμένο κήπο του.

Σταμάτα να βρέχεις, άνοιξε η «Ελληνίδα»!

Θέλουμε καλοκαίρι, θέλουμε να τελειώσει αυτή η κυριολεκτική και συμβολική μπόρα που μας μαύρισε τον χειμώνα μας, θέλουμε θερινό σινεμά! Κινηματογραφικές συναντήσεις με στέγη τον καλοκαιρινό ελληνικό ουρανό, φως και μαγεία σε μία μεγάλη οθόνη χωρίς ορίζοντα.

Και να που σιγά σιγά, και κόντρα στον καιρό, ξεπροβάλλουν οι πρώτοι θερινοί κινηματογράφοι.

.

Η «ΕΛΛΗΝΙΔΑ» («φέτος ακόμη πιο υπερήφανη για το όνομά της» όπως δηλώνει το δελτίο Τύπου της), η οποία ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των Cinemax class (Αττικόν - Απόλλων) ανοίγει απόψε τις πόρτες του κήπου της στους Αμπελοκήπους και μας περιμένει για τις πρώτες καλοκαιρινές προβολές.

Είναι αυτές οι μικρές χαρές που μας φτιάχνουν το κέφι. Το γεγονός ότι σήμερα βγήκε και ο ήλιος, μας το συντηρεί. Ραντεβού λοιπόν στα θερινά σινεμά, με μειωμένο εισιτήριο και αυξημένη την ανάγκη για κινηματογραφικά ταξίδια.