Buzz

Το σίκουελ του «Creed» θα φέρει... έναν ακόμα «φίλο» απ' τα παλιά

στα 10

Ο «Rocky» δεν θα ήταν τίποτε, χωρίς κάποιον να πολεμήσει στο ρινγκ. Το ίδιο ισχύει και για το σίκουελ του «Creed», που μόλις τελείωσε να γράφει ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Το σίκουελ του «Creed» θα φέρει... έναν ακόμα «φίλο» απ' τα παλιά

Το «Creed», η συνέχεια, στα νεώτερα χρόνια, της μυθολογίας του «Rocky», ήταν μια απρόσμενη και τεράστια επιτυχία για την MGM, έστω κι αν ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν κέρδισε, τελικά, το Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου. Οπότε το στούντιο έχει ήδη βάλει μπροστά το σίκουελ του «Creed», το σενάριο του οποίου έγραψε, φυσικά (σε τετράδιο μάλιστα, όπως φαίνεται!), ο Sly.

Διαβάστε ακόμη: Πώς βγάζει το ψωμί του ο Σιλβεστέρ Σταλόνε;

Κι εκεί προκύπτει μία είδηση, μικρή σε έκταση αλλά μεγάλη σε εκτόπισμα: για την ακρίβεια, ψηλή και ρωσική! Εκεί, στις σημειώσεις του Σταλόνε, όπως ο ίδιος τις πόσταρε στο instagram, βρίσκεται το όνομα Ιβάν Ντράγκο, του ήρωα, δηλαδή, που ενσάρκωνε στο «Rocky IV» ο Ντολφ Λούντγκρεν. Ο ηθοποιός είναι σίγουρο ότι θα πάρει μέρος στη νέα ταινία, αλλά οι φήμες θέλουν, επιπλέον, τον Αντόνις του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ν' αναμετριέται με το γιο του Ντράγκο που είναι επίσης, τι άλλο, μποξέρ! Δείτε παρακάτω το post του Σιλβέστερ Σταλόνε στο instagram, με έμφαση στα hashtags - η ταινία προορίζεται για έξοδο στην Αμερική μέσα στο 2018.

JUST DONE .... if you are curious , around 439 handwritten pages translates into about a 120 page typed screenplay ...#writers cramp #rockybalboa #drago #adoniscreed #MGM

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Διαβάστε και δείτε ακόμη: