Buzz

Είναι ο Μπιλ Μάρεϊ έτοιμος για το Οσκαρ του; Εμείς από χρόνια!

στα 10

To πρώτο τρέιλερ του «St.Vincent» του Τεντ Μέλφι έχει ήδη βάλει σε σκέψεις ολόκληρο τον πλανήτη σινεμά: «Γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κερδίσει ποτέ ένα Οσκαρ;». Ισως φέτος να είναι η χρονιά του!

Είναι ο Μπιλ Μάρεϊ έτοιμος για το Οσκαρ του; Εμείς από χρόνια!

Η ιστορία του «St. Vincent» ακολουθεί ένα 12χρονο αγόρι που χτίζει μια απρόσμενη, στενή φιλία με τον γείτονά του, βετεράνο στρατιωτικό, ο οποίος και θα τον μυήσει στον κόσμο της τράπουλας, του στριπ-τιζ και της αναζήτησης του νοήματος της ζωής.

Τίποτα απ' όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν την παραμικρή σημασία, αν στο ρόλο του «γειτόνα» δεν βρίσκαμε τον Μπιλ Μάρεϊ σε ένα tour de force από αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οποιονδήποτε εν ζωή ηθοποιό αυτή τη στιγμή στον πλανήτη: να είναι ταυτόχρονα ο χειρότερος και ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισες ποτέ.

Το φιλμ βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες τον Οκτώβριο του 2014 σε διανομή της Weinstein Company, γεγονός που δεν αποκλείει το «σπρώξιμο» του Μάρεϊ στις υποψηφιότητες των Οσκαρ, αν και μεταξύ μας πιο πιθανή είναι η υποψηφιότητα της Ναόμι Γουοτς που στο ρόλο μιας Ρωσίδας στρίπερ σχεδόν κλέβει την παράσταση και από τον Μπιλ Μάρεϊ. To απολαυστικό καστ συμπληρώνουν ο Κρις Ο' Ντάουντ και η Μελίσα ΜακΚάρθι.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:


Διαβάστε ακόμη: