Buzz

«Spring Breakers»: Ο Χάρμονι Κορίν διαφθορέας κορασίδων

στα 10

Στην προηγούμενη ταινία του«Trash Humpers», διεστραμμένοι γέροι έκαναν σεξ με σκουπιδοτενεκέδες. Τώρα ο Χάρμονι Κορίν βάζει την φιλενάδα του Τζάστιν Μπίμπερ, Σελένα Γκόμεζ, να κάνει μερικά αληθινά βρώμικα πράγματα.

«Spring Breakers»: Ο Χάρμονι Κορίν διαφθορέας κορασίδων
Faster Pussycat!

Οι νεαρές πρωταγωνίστριες του «Spring Breakers» που γυρίζεται αυτές τις μέρες στη Φλόριντα ετοιμάζονται να σπιλώσουν την υπόληψη και το Disney παρελθόν τους. Μπορεί στις πρώτες φωτογραφίες να ποζάρουν χαρούμενες με τα σορτσάκια και τα μηχανάκια τους, αλλά οι διακοπές τους δεν πρόκειται να είναι ανέφελες.

Πρώτον γιατί αυτή είναι μια ταινία του Χάρμονι Κορίν και δεύτερον, γιατί το σενάριο θέλει τις νεαρές φιλενάδες που πρωταγωνιστούν, να ληστεύουν μια τράπεζα, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τις διακοπές τους στην Φλόριντα στη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών των αμερικάνικων πανεπιστημίων. Κάτι που θα τις οδηγήσει στη φυλακή κι από εκεί στην αγκαλιά ενός εμπόρου ναρκωτικών που θα τις βοηθήσει, με αντάλλαγμα να βγάλουν από τη μέση για χάρη του, τον πιο επικίνδυνο αντίπαλό του.

Ο Τζέιμς Φράνκο κρατάει τον συγκεκριμένο ρόλο ενώ μια σειρά από όμορφες νεαρές πρωταγωνίστριες παιδικών κι εφηβικών ταινιών, ετοιμάζονται να περπατήσουν στην άγρια πλευρά του ανεξάρτητου σινεμά και του μάλλον βρώμικου μυαλού του Χάρμονι.

Κι αν η Εμα Ρόμπερτς αποχώρησε από την ταινία μιλώντας για «δημιουργικές διαφορές» (κάτι που υποπτευόμαστε σημαίνει πως δεν ήθελε να δείξει το στήθος της στην ταινία), οι Σελένα Γκόμεζ και Βανέσα Χάτζενς παραμένουν, όπως και άλλες αθώες ή όχι και τόσο αθώες νεαρές όπως η Ασλεϊ Μπένσον και η σύζυγος του σκηνοθέτης Ρέιτσελ Κορίν.

Δείτε στο gallery τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.