Buzz

Είναι ο Σπάικ Λι έτοιμος για κάτι πιο... Marvel;

στα 10

Μετά το τηλεοπτικό «She's Gotta Have it» και το προσεχές «Black Klansman», ο Σπάικ Λι θ' αποδείξει (ξανά) ότι είναι ικανός για όλα.

Είναι ο Σπάικ Λι έτοιμος για κάτι πιο... Marvel;

Να έχει να κάνει με την (εισπρακτική αλλά και πολιτική) επιτυχία του «Black Panther» στην Αμερική; Με το γεγονός ότι ο Σπάικ Λι ανέκαθεν είχε την τάση να εκπλήσσει, ανατρέποντας ακόμα και τις εκπλήξεις που θεωρούσαμε για εκείνον δεδομένες; Πάντως ο 60χρονος σκηνοθέτης φημολογείται πως ενδιαφέρεται να μπει κι αυτός στο σύμπαν της Marvel, μεταφέροντας στην οθόνη το «Nightwatch», ας πούμε με το δικό του τρόπο, αν και σ' αυτό το σύμπαν τα περιθώρια ευελιξίας είναι μετρημένα.

Διαβάστε ακόμη: Πάνθηρες, μυρμήγκια και μεταλλαγμένοι! Αυτές είναι οι υπερηρωικές ταινίες του 2018!

Ο Nightwatch πρωτοεμφανίστηκε στο «Web of Spider-Man #97», ενώ το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο Τσέο Χοντάρι Κόουκερ του τηλεοπτικού «Luke Cage». Η ταινία θα είναι μία από τις πολλές (με πρώτο το «Venom» με τον Τομ Χάρντι), που οι Sony/Marvel σκοπεύουν να εμπνευστούν από τους ήρωες που έχουν κατά καιρούς περιβάλλει τον Spider-Man. Ο Nightwatch είναι το alter ego του Δρ. Κέβιν Τρεντς ο οποίος, δέκα χρόνια πριν τον συναντήσουμε, δέχτηκε μια επίθεση και διασώθηκε από τον μυστηριώδη Nightwatch: ο Τρεντς ανακάλυψε ότι ο σωτήρας του ήταν μια γηραιότερη εκδοχή του εαυτού του. Οταν η αγαπημένη του Κέβιν, η Ασλεϊ, πέφτει θύμα αεροπειρατείας, εκείνος θα φορέσει την παντοδύναμη στολή του νεκρού, πια, Nightwatch και θα επιτεθεί στους αεροπειρατές αλλά, από λάθος, θα προκαλέσει έκρηξη που θα σκοτώσει όλους τους επιβαίνοντες. Ο Τρεντς, πνιγμένος στις τύψεις, θ' απομονωθεί, μαζί με τη στολή του, σ' ένα απομακρυσμένο νησί.

nightwatch 607

Πριν, ωστόσο, μάθουμε αν ο Σπάικ Λι θ' αναλάβει, όντως, τον «Nightwatch», ο ίδιος έχει ολοκληρώσει το τηλεοπτικό «She's Gotta Have it» για το Netflix και γυρίζει αυτόν τον καιρό το «Black Klansman», με πρωταγωνιστές τους Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον, Ανταμ Ντράιβερ και Λόρα Χάριερ.

Διαβάστε ακόμη: