Buzz

Ο Σπάικ Λι, φέρνει τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν πίσω στη ζούγκλα (του Βιετνάμ)

στα 10

Η επόμενη ταινία του μετά το «BlacKkKlansman» θα έχει πρωταγωνιστή τον ίδιο τον «Μαύρο Πάνθηρα».

Ο Σπάικ Λι, φέρνει τον Τσάντγουικ Μπόουζμαν πίσω στη ζούγκλα (του Βιετνάμ)

Με το «BlacKkKlansman» να είναι η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του Σπάικ Λι εδώ και πολλά χρόνια και υποψήφιο για έξι βραβεία Οσκαρ, ίσως δεν υπήρχε καλύτερη στιγμή για τον σκηνοθέτη να ανακοινώσει το επόμενό του βήμα. Ειδικά αφού στο «Da 5 Bloods», όπως θα ονομάζεται το φιλμ, θα πρωταγωνιστεί ένας από τους ταχύτατα ανερχόμενους σταρ του Χόλιγουντ, ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν, ζεστός - ζεστός, από το «Black Panther».

Το «Da 5 Bloods» στο οποίο συζητούν ήδη την συμμετοχή τους εκτός από τον Μπόουζμαν οι Ντελρόι Λίντο και Ζαν Ρενό, ακολουθεί την ιστορία πέντε βετεράνων του Βιετνάμ οι οποίοι «επιστρέφουν πίσω στη ζούγκλα για να βρουν την χαμένη τους αθωότητα». Ο,τι κι αν σημαίνει αυτό.

spike lee 607

Το φιλμ θα είναι μια παραγωγή του Netflix το οποίο με την φόρα του νεόκοπου Οσκαρικού του status (και της νέας του τακτικής να βγάζει τις ταινίες του και στις αίθουσες λίγο πριν την έξοδό τους στην πλατφόρμα του) στοχεύει όλο και ψηλότερα στις συνεργασίες του.

Με ιδιαίτερη επιτυχία όπως όλα δείχνουν, αφού το φιλμ του Σπαικ Λι που θα ξεκινήσει την παραγωγή του αμέσως μετά τα Οσκαρ, μοιάζει ήδη με ένα από εκείνα που θα ανυπομονούμε να δούμε στα μεγάλα φεστιβάλ της επόμενης χρονιάς.

Δείτε ακόμη: