Buzz

«My Mutant Brain»: Δείτε το ντελιριακό μικρού μήκους του Σπάικ Τζόουνς για την Kenzo

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «Her» εξαπολύει τη Μάργκαρετ Κουάλεϊ σε έναν ξέφρενο χορό, για τις ανάγκες του διαφημιστικού για το νέο άρωμα του οίκου.

«My Mutant Brain»: Δείτε το ντελιριακό μικρού μήκους του Σπάικ Τζόουνς για την Kenzo

Μια όμορφη κοπέλα (η Μάργκαρετ Κουάλεϊ του «The Nice Guys» και του «The Leftovers») δραπετεύει από το βαρετό γκαλά στο οποίο παρευρίσκεται, για να παραδοθεί σαν να μην υπάρχει αύριο σε έναν ξέφρενο, απελευθερωτικό χορό στους διαδρόμους και τους χώρους του πολυτελούς Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

Αυτή είναι πάνω κάτω η απλή ιδέα του «My Mutant Brain», του διάρκειας τρεισήμισι περίπου λεπτών φιλμ που σκηνοθέτησε ο Σπάικ Τζόουνς για την Kenzo. Και αποδεικνύεται αρκούντως δημιουργική.

Δείτε ακόμη: Ο Σπάικ Τζόουνς σκηνοθετεί μία μικρού μήκους με τον Στίβεν Κολμπέρ

My Mutant Brain 607

Γιατί μπορεί το φιλμ να αποτελεί ουσιαστικά μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας της Kenzo για το νέο άρωμα του οίκου, World, ωστόσο ο σκηνοθέτης του «Her» και του «Where the Wild Things Are» καταφέρνει να απομακρυνθεί ελαφρώς από τον κλισέ γκλάμουρ αισθησιασμό των περισσότερων διαφημιστικών για αρώματα και να παραδώσει κάτι πιο παιχνιδιάρικο και εκκεντρικό, αρκετά κοντά στο πνεύμα των δικών του ταινιών.

Η απαιτητική χορογραφία φέρει την υπογραφή του Ράιαν Χέφινγκτον, υπεύθυνου μεταξύ άλλων για το εξίσου ατίθασο βιντεοκλίπ της Sia για το «Chandelier», ενώ το εθιστικό ομώνυμο τραγούδι ανήκει στον αδελφό του Τζόουνς, Σαμ Σπίγκελ, και στους Ape Drums.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Διαβάστε και δείτε ακόμη

My Mutant Brain 607

My Mutant Brain 607