Buzz

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αποκαλύπτει τα μυστικά της τέχνης του στον Μάρτιν Σκορσέζε και τον Πολ Τόμας Αντερσον

στα 10

Συνάντηση γιγάντων με αφορμή την έξοδο του «Bridge of Spies» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος μιλάει με τον Μάρτιν Σκορσέζε και τον Πολ Τόμας Αντερσον για την καριέρα, τα μυστικά της τέχνης του και τον Ψυχρό Πόλεμο - όπως δεν τον ξέραμε.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αποκαλύπτει τα μυστικά της τέχνης του στον Μάρτιν Σκορσέζε και τον Πολ Τόμας Αντερσον

Το «Bridge of Spies» βρίσκεται ήδη στις αμερικανικές αίθουσες, συνοδευόμενο από εξαιρετικές κριτικές και την προαιώνια απόδειξη πως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, στα 68 του χρόνια παραμένει ένας υπέροχος σκηνοθέτης, ικανός να εμπνέει τις νεότερες γενιές αλλά και να δικαιώνει τη γενιά του με κάθε νέα ταινία.

Για τις προβολές που διοργανώθηκαν σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες για το Σωματείο Αμερικάνων Σκηνοθετών, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μίλησε με τον Μάρτιν Σκορσέζε και τον Πολ Τόμας Αντερσον αντίστοιχα μετά το τέλος της ταινίας σε δύο «συνεντεύξεις» που μοιάζουν με συμπυκνωμένα μαθήματα σινεμά. Από τις επιρροές του Σπίλμπεργκ, μέχρι τις επιδραστικές τεχνικές του και από τον ενθουσιασμό του Μάρτιν Σκορσέζε μέχρι το δέος που νιώθει ο Πολ Τόμας Αντερσον απέναντι σε έναν από τους μεντορές του, δείτε παρακάτω δύο συναντήσεις γιγάντων.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Μαθαίνοντας τα μυστικά των μεγαλύτερων σκηνοθετών του σύγχρονου σινεμά



Διαβάστε και δείτε ακόμη: