Buzz

Ο Τομ Χόλαντ αποκάλυψε τον τίτλο του σίκουελ του «Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του»

στα 10

Ο Τομ Χόλαντ, για άλλη μια φορά, έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά: να αποκαλύπτει μυστικά.

Ο Τομ Χόλαντ αποκάλυψε τον τίτλο του σίκουελ του «Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του»

Τον τελευταίο καιρό, ο Τομ Χόλαντ φαίνεται πως δεν μπορεί να κρατήσει κανένα μυστικό κρυφό. Μάλιστα το κακό είχε φτάσει σε τέτοιο βαθμό που ο ίδιος ο Χόλαντ αποκάλυψε το τέλος των «Εκδικητών: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» μπροστά σε φανς, ενώ ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αναγκάστηκε να του κλείσει στο στόμα για να μην πει περισσότερα. Τώρα φαίνεται πως ο ίδιος αποκάλυψε τον τίτλο της συνέχειας του «Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του».

Ο Χόλαντ βρίσκεται στο Σιάτλ για να παραβρεθεί στο Comic-Con που γίνεται εκεί, και ανέβασε ένα βίντεο στο instagram του ζητώντας συγγνώμη που δεν είχε κανένα νέο τόσο καιρό για το μέλλον του στο MCU. Επιβεβαίωσε όμως το σίκουελ του «Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του», δείχνοντας αμέσως μετά το iPad με το σενάριο και ο τίτλος βρίσκεται ακριβώς εκεί: «Spider-Man: Far From Home».

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέικ Τζίλενχαλ θα είναι ο Mysterio, ο Μάικλ Κίτον επιστρέφει, στο σίκουελ του «Spider-Man: Homecoming»

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✌️ (@tomholland2013) στις

Μπορεί όλο αυτό να φαίνεται ως κάτι επιτηδευμένο, μιας και τα σενάρια δεν έχουν τους τίτλους των ταινιών τους έτσι γραμμένους πάνω τους, αλλά όλο αυτό έκανε τους φανς να παραληρούν. Ο Κεβιν Φιγκ μάλιστα, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα των τελευταίων Εκδικητών, είπε πως τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Spider-Man θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο και, εκτός από την Νέα Υόρκη, θα έχουν γυρίσματα και στο Λονδίνο αλλά και σε άλλη μέρη του κόσμου, οπότε αυτός ο τίτλος φαίνεται να βγάζει ένα κάποιο νόημα.

Πάντως ένα είναι σίγουρο. Μην εμπιστεύεστε κανένα μυστικό σας στον Τομ Χόλαντ.

Το «Spider-Man: Far From Home» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 5 Ιουλίου 2019.

Διαβάστε ακόμα: Supaidaman: Ο πιο cool Spider-Man είναι από την Ιαπωνία!