Buzz

Επιτέλους ανακοινώθηκε το σίκουελ του «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν»

στα 10

Τα κακά νέα είναι ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό μέχρι να το δούμε στις αίθουσες.

Επιτέλους ανακοινώθηκε το σίκουελ του «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν»

To «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» δεν ήταν μόνο μια από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων που κυκλοφόρησαν πέρσι, και που δίκαια απέσπασε το Οσκαρ για την καλύτερη animated ταινία, αλλά και μια από τις καλύτερες υπερηρωικές ταινίες που έχουμε δει εδώ και καιρό με ένα αρκετά δυνατό και σημαντικό μήνυμα, ότι ο καθένας μας μπορεί να φορέσει τη μάσκα.

Φυσικό και επόμενο, μετά και την τεράστια επιτυχία της να περιμέναμε ένα σίκουελ. Φήμες γύρω από αυτό κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η Sony δεν είχε επιβεβαιώσει τίποτα, κι αυτό μέχρι χτες, όπου και ανακοίνωσε πως ο Μάιλς Μοράλες επιστρέφει με νέες περιπέτειες, δίνοντας μάλιστα και την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Διαβάστε ακόμα: H Madame Web έρχεται στο Spider-verse

Ολα ξεκίνησαν από νωρίς την προηγούμενη εβδομάδα όταν στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο twitter άρχισαν να εμφανίζονται δημοσιεύσεις πως κάτι σημαντικό θα ανακοινωθεί σύντομα.

Και τελικά χτες η συνέχεια της ταινίας ανακοινώθηκε με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 8 Απριλίου 2022.

Αλλά τι γνωρίζουμε για το επικείμενο σίκουελ; Στην πραγματικότητα όχι και πολλά, μόνο όσα κυκλοφορούσαν σαν φήμες, οι οποίες φυσικά ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Αυτές οι φήμες ακούγονταν ήδη πριν ακόμα κυκλοφορήσει στις αίθουσες η πρώτη ταινία, οι οποίες θέλουν τον Ντέιβιντ Κάλαχαν, σεναριογράφο του «Wonder Woman 1984» να αναλαμβάνει το σενάριο και τον Χοακίμ Ντος Σάντος, του «Avatar: The Last Airbender» (της σειράς κινουμένων σχεδίων κι όχι της ταινίας), να σκηνοθετεί. Το σίκουελ υποτίθεται πως θα ακολουθήσει την σχέση του Μοράλες και της Γκουέν Στέισι, μια ιστορία η οποία δεν βρήκε τον δρόμο της στην πρώτη ταινία.

Επίσης φήμες ήθελαν πως θα έκαναν και μια ταινία με όλους τους γυναικείους χαρακτήρες που έχουν την δύναμη της αράχνης, αλλά και αυτό πάλι έχει μείνει στον αέρα.

Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένο βέβαια και απλά περιμένουμε σύντομα μια ανακοίνωση από την Sony. Για την ώρα απλά κρατάμε ως βέβαιο την ημερομηνία κυκλοφορίας η οποία, δυστυχώς, αργεί πολύ.

Διαβάστε ακόμα: