Buzz

«Spectre»: Ο Σαμ Σμιθ ήθελε απλά να γράψει το ωραιότερο ερωτικό τραγούδι όλων των εποχών

στα 10

Ο Σαμ Σμιθ, ο Σαμ Μέντες και η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι μιλούν για το «Writing's on the Wall», σίγουροι πως θα μείνει στην ιστορία σαν ένα από τα καλύτερα τραγούδια Τζέιμς Μποντ στην ιστορία.

«Spectre»: Ο Σαμ Σμιθ ήθελε απλά να γράψει το ωραιότερο ερωτικό τραγούδι όλων των εποχών

Εχουν ήδη γραφτεί πολλά για το νέο τραγούδι του Τζέιμς Μποντ, το «Writing's on the Wall» του Σαμ Σμιθ που από μερίδα κριτικών και κοινού θεωρείται ένα μικρό κομψοτέχνημα και άπο άλλους μια άχρωμη μπαλάντα που αναδεικνύει περισσότερο τις αδιαμφισβήτητες φωνητικές ικανότητες του τραγουδιστή του παρά το πνεύμα του Βρετανού πράκτορα.

Δείτε εδώ το βίντεο κλιπ του «Writing's on the Wall» με χορταστικές σκηνές από το «Spectre»

Ο Σαμ Σμιθ, όμως, ήθελε απλά να ακολουθήσει τη συμβουλή του Σαμ Μέντες και να γράψει το ωραιότερο ερωτικό τραγούδι που γράφτηκε ποτέ, αυτό που η Μπάρμπαρα Μπρόκολι θεωρεί ότι θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα τραγούδια της παράδοσης των ταινιών του Τζέιμς Μποντ και αυτό που ανατέθηκε τελικά στον Σαμ Σμιθ επειδή ο ίδιος το επιθυμούσε εδώ και χρόνια.

Δείτε ακόμη: Τα 22 τραγούδια του Τζέιμς Μποντ από το χειρότερο στο καλύτερο!*

Sam Smith Spectre

«Θυμάμαι να στέλνω ένα email στους ατζέντηδές μου στην Αμερική - ίσως το πιο αλαζονικό email στον κόσμο, ρωτώντας αν υπάρχει ο οποιοσδήποτε τρόπος να κάνω το θέμα του Τζέιμς Μποντ. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι μου ζήτησαν να πάω στα Pinewood Studios και να συναντηθώ με την Μπάρμπαρα και τον Σαμ». δηλώνει ο Σαμ Σμιθ στο νέο βίντεο - αφιέρωμα που κυκλοφόρησε από το «Spectre» και που μπορείτε να δείτε παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη:

spectre 607

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «Spectre» που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου: