Buzz

Το «Spectre» μπήκε και στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness!

στα 10

Το ρεκόρ ανήκει στην μεγαλύτερη έκρηξη που έγινε ποτέ σε κινηματογραφική ταινία.

Το «Spectre» μπήκε και στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness!

Η μεγαλειώδης έκρηξη που χάρισε στο «Spectre» μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness λαμβάνει χώρα στο Ερφούντ του Μαρόκο, με συνολικά 68.47 τόνους εκρηκτικών για τα οποία χρησιμοποιήθηκαν 8.418 λίτρα κηροζίνης και 33 κιλά εκρηκτικών υλών με συνολική διάρκεια 7.5 δευτερόλεπτα.

Το ρεκόρ ανήκει στην πραγματικότητα στον υπεύθυνο των ειδικών εφέ της ταινίας, βραβευμένο με Οσκαρ (για το «Inception») Κρις Κόρμπουλντ, o οποίος παραμένει σταθερός συνεργάτης των ταινιών της σειράς.

Ο αρχισυντάκτης του Guinness World Records δήλωσε: «Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ είναι συνώνυμο της υπέρβασης των κινηματογραφικών ορίων. Η τελευταία ταινία συλλαμβάνει και πάλι τη φαντασία του κοινού σε όλο τον κόσμο και αυτό οφείλεται μερικά και στα ειδικά εφέ της. Η σκηνή που περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη κινηματογραφική έκρηξη που έγινε ποτέ είναι θεαματική και θα μείνει στην ιστορία σαν μια από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές στη σειρά».

Διαβάστε ακόμη: To «Spectre» σπάει και τα δικά του ρεκόρ στο box office

Spectre

Το «Spectre» κατέχει και ακόμη ένα ρεκόρ ήδη στο βιβλίο Guinness που είναι το τραγούδι που έφτασε στο νούμερο 1 των αγγλικών charts και αυτό δεν είναι άλλο από το «Writing's on the Wall» του Σαμ Σμιθ.

Δείτε εδώ ένα βίντεο με τα γυρίσματα της εν λόγω έκρηξης:


To «Spectre» βγαίνει στις αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου από τη Feelgood

spectre 607

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «Spectre»:

Tags: Spectre