Buzz

Ενα Οσκαρ στον Τζέικ Τζίλενχαλ τώρα! Τρέιλερ για το «Southpaw»

στα 10

Η Ακαδημία έχει τώρα την ευκαιρία να επανορθώσει για το γεγονός πως αγνόησε την ερμηνεία του Τζέικ Τζίλενχαλ στο «Nightcrawler». Το τρέιλερ του «Southpaw» είναι οσκαρικότατο και ο Τζίλενχαλ ανατριχιαστικός...

Ενα Οσκαρ στον Τζέικ Τζίλενχαλ τώρα! Τρέιλερ για το «Southpaw»

«Ο Τζέικ θα αλλάξει τον τρόπο που τον βλέπει ο κόσμος», δήλωνε πριν λίγο καιρό ο Αντουάν Φουκουά, που υπογράφει το «Southpaw».

«Εκανε προπόνηση δύο φορές τη μέρα στο ρινγκ. Κυριολεκτικά τον μεταμορφώσαμε σε ένα τέρας. Τζέικ... Θεέ μου, είναι γεμάτος ηλεκτρισμό, δυναμισμό και ένας τύπος που αγωνίζεται για την κόρη του. Πολλοί βλέπουν τον Τζέικ σαν ένα καλό παιδί από το Μπέβερλι Χιλς. Οχι, είναι άντρας πια. Υπάρχει κάτι στο βλέμμα του που ο κόσμος δεν βλέπεις. Εχει θυμό μέσα του. Δύο άνθρωποι το έκαναν αυτό στη ζωή τους. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο "Οργισμένο Είδωλο" και ο Ντένζελ Γουάσινγκτον στο "The Hurricane". Αυτός ο τύπος ανθρώπων είναι σπάνιος...»

Southpaw 607

Συνεχίζοντας τις μεταμορφώσεις του, ο Τζέικ Τζίλενχαλ διαδέχεται την εμφάνισή του στο «Nightcrawler» με έναν ακόμη ανατριχιαστικό ρόλο στο «Southpaw», την ιστορία του μποξέρ Billy "The Great" Hope, ο οποίος όσο ανεβαίνει βαθμίδες δημοτικότητας τόσο βλέπει τη ζωή του να καταρρέει κάτω από τα πόδια του. Το τρέιλερ του «Southpaw» που μόλις κυκλοφόρησε το επιβεβαιώνει, αφού ο Τζίλενχαλ δίνει ό,τι έχει και δεν έχει - εντός και εκτός ρινγκ - σε μια συγκινητική ιστορία επιβίωσης, σίγουρος πως φέτος η Ακαδημία δεν θα μπορέσει να τον αγνοήσει...

Το «Southpaw» έρχεται να συναντήσει μια σειρά από υπέροχες ταινίες του Τζίλενχαλ, αναμεσά τους η «Περιπολία» του Ντέιβιντ Αγιερ, το «Enemy» και το «Prisoners» του Ντενί Βιλνέβ και φυσικά το «Nightcrawler» του Νταν Γκιλρόι.


Στο «Southpaw» πρωταγωνιστούν ακόμη οι Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, ο 50 Cent, η Ρίτα Ορα, η Ναόμι Χάρις και ο Φόρεστ Γουιτάκερ, ενώ ο ρόλος του Τζίλενχαλ ανήκε αρχικά στον Eminem.

Διαβάστε ακόμη: