Buzz

Oι υπαρξιακές ανησυχίες της Pixar κάνουν την εμφάνισή τους στο πρώτο τρέιλερ του «Soul»

στα 10

Σε κάτι που μοιάζει ως μια άτυπη συνέχεια του «Inside Out», η Pixar ετοιμάζεται να μας δώσει την πιο ενήλικη ταινία της μέχρι σήμερα.

Oι υπαρξιακές ανησυχίες της Pixar κάνουν την εμφάνισή τους στο πρώτο τρέιλερ του «Soul»

Μπορεί η νέα ταινία της Pixar «Onward» να μην έχει βγει καν στις αίθουσες, και το τρέιλερ της να έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες, αλλά το στούντιο αποφάσισε να μας δώσει μια μικρή γεύση και από άλλη μια του ταινία με τίτλο «Soul», και από ότι φαίνεται θέλει να βουτήξει με το κεφάλι στις υπαρξιακές ανησυχίες του μέσου ανθρώπου.

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της ταινίας, ο Τζο ένα μουσικός της soul και τζαζ, παθαίνει ένα ατύχημα με την ψυχή του να αποχωρίζεται από το σώμα του (και όχι δεν είναι νεκρός όπως υπογραμμίζεται από την Pixar), και ανακαλύπτει ένα μέρος όπου όλες οι ψυχές γεννιούνται πριν βρουν τον δρόμο τους στο σώμα κάποιου ανθρώπου.

Διαβάστε ακόμα: Οι Panic! at the Disco ερμηνεύουν το «Into the Unknown» από το «Ψυχρά και Ανάποδα 2»

soul 607

Η ταινία δείχνει σαν να είναι μια ανεπίσημη συνέχεια του «Inside Out», με το πρώτο τρέιλερ να μην δίνει πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα όπως θα έχει να κάνει με την μετά θάνατον ζωή ή θα μιλάει για κάτι το τελείως διαφορετικό; Ο σκηνοθέτης της Πιτ Ντόκτερ μίλησε για το πως του ήρθε η ιδέα για την ταινία: «όλα άρχισαν όταν γεννήθηκε ο γιός μου, ο οποίος τώρα είναι 23 ετών, και από την πρώτη στιγμή φαινόταν πως είχε την δική του προσωπικότητα. Από που ήρθε αυτό; Πάντα νόμιζα πως η προσωπικότητά σου δημιουργείτε και αναπτύσσεται με την αλληλεπίδρασή σου με τον κόσμο γύρω σου. Και να όμως, ήταν αρκετά σαφές τότε πως όλοι μας γεννιόμαστε μοναδική, συγκεκριμένη αίσθηση για το ποιοι πραγματικά είμαστε.»

Στην ταινία «Soul» δανείζουν τις φωνές τους οι Τζέιμι Φοξ και Τίνα Φέι, ενώ αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2020.


Διαβάστε ακόμα: Tα SparkShorts της Pixar έρχονται στο Disney+

soul poster 607