Buzz

Sons of bitches: νέο, international trailer του «Django Unchained»

στα 10

Πιο πολύ action, περισσότερες αναμετρήσεις μεταξύ Τζέιμι Φοξ - Ντι Κάπριο, κατάμαυρο χιούμορ και άφθονες βρισιές. Κυρίες και κύριοι, το διεθνές trailer του «Django Unchained» δια χειρός Κουέντιν Ταραντίνο.

Sons of bitches: νέο, international trailer του «Django Unchained»

Πριν από λίγες ώρες, στην τελετή απονομής των 16ων Hollywood Film Awards, ο Κουέντιν Ταραντίντο βραβεύτηκε για ... το σενάριο του «Django Unchained». Οχι η ταινία δεν έχει βγει ακόμα στις αίθουσες. Η ταινία δεν έχει ακόμα τελειώσει. Ομως η βιομηχανία δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε ό,τι σκαρώνει κι αυτή τη φορά ο τρομερός Κουέντιν, ο μοναδικός που ξέρει να συνδυάζει πολιτική σκέψη με ιερόσυλο μαύρο χιούμορ, political incorrectness και καρτουνίστικη απολαυστική, «ταραντινική» σπλάτερ βία.

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε το international trailer, το οποίο διαφοροποιείται σε λεπτομέρειες και μας εξασφαλίζει περισσότερα στιγμιότυπα, π.χ. της εκπαίδευσης του Django από τον κυνηγό επικηρυγμένων τον Δρ. Κινγκ Σουλτζ (Κρίστιαν Βαλτς), ή από τις πρόσωπο-με-πρόσωπο αναμετρήσεις του με τον Κάλβιν Κάντι (Λεονάρντο Ντι Κάπριο).

Δείτε το και ταυτόχρονα αναζητήστε ό,τι έχει γράψει το Flix για το φιλμ εδώ.

Στην Αμερική κάνει πρεμιέρα ανήμερα Χριστούγεννα, στην Ελλάδα θα έρθει στις 17 Ιανουαρίου. Αυτή είναι η επίσημη περίληψη του «Django, ο Τιμωρός» :

Τοποθετημένο στο Νότο δυο χρόνια πριν τον αμερικάνικο Εμφύλιο, το «Django, ο Τιμωρός» είναι η ιστορία του Τζάνγκο (Τζέιμι Φοξ), που η βίαιη προϊστορία του με τα πρώην αφεντικά του, τον φέρνει δίπλα σε έναν γερμανικής καταγωγής κυνηγό επικηρυγμένων τον Δρ. Κινγκ Σουλτζ (Κρίστιαν Βαλτς). Ο Σουλτζ βρίσκεται στο κατόπι των δολοφονικών αδελφών Μπρίτλ και μόνο ο Τζάνγκο μπορεί να τον οδηγήσει στα ίχνη τους. Ετσι θα αποκτήσει τον Τζάνγκο με την υπόσχεση ότι θα τον ελευθερώσει όταν πιάσει τους αδελφούς Μπρίτλ. Νεκρούς ή ζωντανούς.

Οταν ο στόχος τους θα επιτευχθεί, ο Τζάνγκο θα ελευθερωθεί, αλλά θα επιλέξει να μείνει στο πλευρό του Δρ. Σουλτζ και μαζί θα κυνηγήσουν τους πλέον επικίνδυνους εγκληματίες του Νότου. Σε όλη τη διάρκεια των περιπετειών τους, ο Ντζάνγκο θα έχει έναν μόνο σκοπό στο πίσω μέρος του μυαλού του, να βρει και να σώσει τη γυναίκα του Μπρουμίλντα (Κέρι Γουάσινγκτον) που πριν χρόνια πουλήθηκε κι αυτή ως σκλάβα.

Η διαδρομή τους, θα οδηγήσει τον Τζάνγκο και τον Σουλτζ στον Κάλβιν Κάντι (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) τον ιδιοκτήτη της Candyland μιας φυτείας με ιδιαίτερα άσχημη φήμη. Αναζητώντας την Μπρουμίλντα στην φυτεία θα κάνουν τον πιστό υπηρέτη του Κάντι, Στίβεν (Σάμιουελ Τζάκσον) να τους υποπτευθεί. Οι κινήσεις τους θα παρακολουθούνται στενά και οι δυο τους μπουν στο στόχαστρο μιας ύπουλης οργάνωσης που έχει σκοπό να τους εξοντώσει.