Buzz

Ο Σόνικ ο Σκαντζόχοιρος της Sega γίνεται ταινία

στα 10

Και μάλιστα ο Τζιμ Κάρεϊ θα πρωταγωνιστήσει ως Δρ. Ρομπότνικ.

Ο Σόνικ ο Σκαντζόχοιρος της Sega γίνεται ταινία

Ποιος άραγε θυμάται το «Super Mario Bros.», την παταγώδη αποτυχία της κινηματογραφικής μεταφοράς του αγαπημένου χαρακτήρα video games της Nintendo; Τώρα ετοιμάζεται να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο και ο «αντίπαλος» του Μάριο την δεκαετία του ’90, ο Σόνικ ο Σκαντζόχοιρος της Sega.

Η σειρά των video games έχει εξελιχθεί από ένα απλό platform στο να συνδυάζει πολλά φανταστικά στοιχεία που ξεφεύγουν από την σφαίρα της κοινής λογικής. Ενα παράδειγμα είναι ότι ο Σόνικ είχε ερωτικές σχέσεις με μια νεαρή κοπέλα, κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται τι ακριβώς βλέπουν… Τώρα αν κάτι από αυτά θα συμπεριληφθεί και στην ταινία είναι άγνωστό ακόμα.

Διαβάστε ακόμα: Press Start: 5 ταινίες βασισμένες σε video games που όντως βλέπονται (ευχάριστα)

sonic movie 607

Ισως αυτό να ακούγεται σε αρκετούς ένα ακόμη κινηματογραφικό «ναυάγιο», και μάλλον να έχουν δίκιο, μιας και οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την ταινία να συνδυάζει το live action με το CGI (γιατί όπως και να το κάνουμε θα είναι γελοίο να δούμε ένα ηθοποιό να υποδύεται έναν μπλε σκαντζόχοιρο που τρέχει με την ταχύτητα του ήχου). Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί ο Τζέιμς Μάρσντεν, γνωστός από το «Westworld» και τους «X-Men», ενώ οι ο Τζιμ Κάρεϊ βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να παίξει τον Δρ. Ρομπότνικ, τον αντίπαλο του Σόνικ και κακό της υπόθεσης.

Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Τζεφ Φάουλερ, στην πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα, ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Πάτρικ Κέισι, Τζος Μίλερ και Ορεν Ουζιέλ. Ο σκηνοθέτης του «Deadpool», Τιμ Μίλερ, θα έχει χρέη παραγωγού κάτι που ίσως προκαλεί ένα παραπάνω ενδιαφέρον για το πως θα είναι η ταινία.

Ο Σόνικ έρχεται να σπάει το φράγμα του ήχου, και ίσως και της αισθητικής μας, στις 15 Νοεμβρίου 2019.

Διαβάστε ακόμα: Το αιματηρό βίντεο του Λευκού Οίκου για τα βιντεοπαιχνίδια έγινε viral