Buzz

«Song to Song»: Η νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ είναι έτοιμη

στα 10

Αλλάζοντας και πάλι τίτλο, η νέα (έτοιμη) ταινία του Τέρενς Μάλικ θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες το Μάρτιο του 2017.

«Song to Song»: Η νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ είναι έτοιμη

H ταινία που όλοι μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ως «Weightless» και πριν είχε τον τίτλο «Project V», αλλάζει τίτλο και στην πιο ποπ εκδοχή της ετοιμάζεται ως «Song to Song» να βγει στις αμερικανικές αίθουσες το Μάρτιο, προφανώς με μια στάση στο Φεστιβάλ Βερολίνου το Φεβρουάριο που μας έρχεται.

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία από την ταινία προδίδει την ανεξάντλητη γοητεία του πρωταγωνιστικού τρίου - Ράιαν Γκόσλινγκ, Μάικλ Φασμπέντερ, Ρούνι Μάρα - ενώ κανείς δεν ξεχνάει πως στην ταινία παίζουν ακόμη η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Κρίστιαν Μπέιλ, η Νάταλι Πόρτμαν, ο Βαλ Κίλμερ, ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο, η Μπερενίς Μαρλό, η Χόλι Χάντερ και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε ακόμη: To «Weightless» του Τέρενς Μάλικ έχει το all-star καστ που του αξίζει

song to song

Μαζί τους εμφανίζονται ζωντανά μπροστά στην κάμερα του Τέρενς Μάλικ από την Πάτι Σμιθ μέχρι τους Black Lips και από τον Ιγκι Ποπ μέχρι τους Red Hot Chilli Peppers, αφού η ταινία διαδραματίζεται με φόντο το μουσικό φεστιβάλ του Austin City Limits. Κανείς δεν ορκίζεται για κάτι ποπ, αφού οι τελευταίες απόπειρες του Τέρενς Μάλικ εξαντλούνται σε φιλοσοφικές αναζητήσεις με περίτεχνες κινήσεις της κάμερας, αλλά ας εμπιστευτούμε τουλάχιστον τη μουσική.

Οσο για τον Τέρενς Μάλικ, ετοιμάζει φυσικά νέα ταινία που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ το «Voyage of Time» περιμένει υπομονετικά να βγει στις αίθουσες του κόσμου - ελπίζουμε και στην Ελλάδα.

Weightless 607

Weightless 607

Διαβάστε ακόμη: