Buzz

Ράιαν Γκόσλινγκ, Ρούνι Μάρα, Μάικλ Φασμπέντερ και Πάτι Σμιθ σε σκηνές από το «Song to Song» του Τέρενς Μάλικ

στα 10

Με αφορμή την πρεμιέρα του στο SXSW του Τέξας, βλέπουμε ιδίοις όμμασι πώς μοιάζει το «Song to Song» του Τέρενς Μάλικ.

Ράιαν Γκόσλινγκ, Ρούνι Μάρα, Μάικλ Φασμπέντερ και Πάτι Σμιθ σε σκηνές από το «Song to Song» του Τέρενς Μάλικ

H πρεμιέρα του «Song to Song» του Τέρενς Μάλικ στο SXSW του Οστιν στο Τέξας μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον του (κινηματογραφικού) πλανήτη - και δίκαια αφού ενώνει στην οθόνη τον Ράιαν Γκόσλινγκ με τον Μάικλ Φασμπέντερ και μαζί τους τη Ρούνι Μάρα, τη Νάταλι Πόρτμαν, την Κέιτ Μπλάνσετ, τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο και άλλους.

Διαβάστε και δείτε: Με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τον Μάικλ Φασμπέντερ στην πρεμιέρα του «Song to Song» του Τέρενς Μάλικ

Δείτε εδώ μια σκηνή με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Μάικλ Φασμπέντερ και μια σκηνή με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρούνι Μάρα - η χαρακτηριστική κάμερα του Τέρενς Μάλικ, voice over και γενικά μια αίσθηση πως βρίσκεσαι σε κάποια από τις προηγούμενες ταινίες του (βλ.«Knight of Cups» ή «To the Wonder») δεν αφαιρεί τη γοητεία από τους τρεις βασικούς πρωταγωνιστές του. Φήμες θέλουν τον Κρίστιαν Μπέιλ - πρωταγωνιστή στο «Knight of Cups» - να κόπηκε (κατά την προσφιλή τακτική του Τέρενς Μάλικ) στο τελικό cut της ταινίας.



Δείτε εδώ μια σκηνή με την Πάτι Σμιθ η οποία δίνει συμβουλές στη Ρούνι Μάρα. Η Σμιθ ερμηνεύει στην ταινία και το ακυκλοφόρητο «God Running» - σύμφωνα με φήμες οι σκηνές με τους Arcade Fire, τους Fleet Foxes και τους Iron and Wine δεν συμπεριλήφθηκαν στο τελικό cut της ταινίας:


Δείτε εδώ μερικές ακόμη εικόνες και σκηνές από τα γυρίσματα από το «Song to Song»:



Δείτε ακόμη: Από τραγούδι σε τραγούδι και από φιλί σε φιλί! Τρέιλερ για το «Song to Song» του Τέρενς Μάλικ

Song to Song POster 607

Tags: Song to Song