Buzz

Η Σοφία Κόπολα εντοπίζει τον εσωτερικό της... Κλιντ Ιστγουντ

στα 10

Η επόμενη ταινία της Σοφία Κόπολα θα είναι ένα ριμέικ του «The Beguiled», του φιλμ όπου ο Κλιντ Ιστγουντ αναστάτωσε ένα τσούρμο γυναίκες κάθε ηλικίας.

Η Σοφία Κόπολα εντοπίζει τον εσωτερικό της... Κλιντ Ιστγουντ

Η Σοφία Κόπολα, έχοντας πια αποχωρήσει από το πολυαναμενόμενο πρότζεκτ της «Μικρής Γοργόνας» και μετά το μουσικοχορευτικό διάλειμμα του «A Very Murray Christmas», περνά σε κάτι αρκετά πιο ενήλικο: η νέα της ταινία θα είναι ένα ριμέικ του «The Beguiled» του Ντον Σίγκελ, του 1971, που μπορεί να λανσαρίστηκε ως «ταινία του Κλιντ Ιστγουντ», πολύ μεγαλύτερο, όμως, βάρος, είχε η ματιά της στη γυναικεία ψυχοσύνθεση, το αγαπημένο τερέν της Κόπολα.

Δείτε ακόμη: Η δύναμη της δυαδικότητας. Πώς τα μονά πλάνα της Σοφία Κόπολα...ζευγαρώνουν

Στο «The Beguiled», που εκτυλίσσεται στη διάρκεια του αμερικανικού εμφύλιου, ένας στρατιώτης βρίσκει καταφύγιο σ' ένα σχολείο θηλέων οικοτρόφων και, με την παρουσία του και τη χειριστική του δύναμη, προκαλεί συγκρούσεις στις γυναίκες και τα κορίτσια που ζουν εκεί. Το γυναικείο καστ της ταινίας, που ακόμα συζητείται χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, προετοιμάζει για οσκαρικές ερμηνείες: Νικόλ Κίντμαν στο ρόλο της διευθύντριας που κρατούσε η Τζέραλντιν Πέιτζ στην πρωτότυπη ταινία και, μαζί της, η Κίρστεν Ντανστ (πρωταγωνίστρια στη «Μαρία Αντουανέτα» της Κόπολα) και η Ελ Φάνινγκ (πρωταγωνίστρια, αντίστοιχα, στο «Somewhere»).

Μένει να δούμε ποιον θα επιλέξει η Σοφία Κόπολα για το ρόλο-καταλύτη του Τζον ΜακΜπέρνι, που να πυροδοτήσει τα πάθη, αλλά ν' ανταπεξέλθει και στη σύγκριση με τον Κλιντ Ιστγουντ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «The Beguiled», είναι σκέτη απόλαυση!

Διαβάστε ακόμη: Ο Κλιντ Ιστγουντ ετοιμάζει νέο... «American Sniper» με τον Τομ Χανκς