Buzz

Ποιος δεν το περίμενε; Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ επιστρέφει στο σινεμά, με εξαιρετική παρέα

στα 10

Αποσύρθηκε από το σινεμά, έκανε μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας, βρήκε την έμπνευσή του κι επιστρέφει. Θεαματικά.

Ποιος δεν το περίμενε; Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ επιστρέφει στο σινεμά, με εξαιρετική παρέα

Απ' όταν ο Στίβεν Σόντερμπεργκ δήλωσε, πριν τρία χρόνια, ότι βάζει τελεία στο δικό του κινηματογράφο, αρχίσαμε να περιμένουμε πότε θα το ανατρέψει ο ίδιος. Εάν ισχύει η αιτιολόγησή του, ότι είχε χάσει την έμπνευση και τη δημιουργικότητά του μπροστά στη μεγάλη οθόνη, μάλλον την ξαναβρήκε στη μικρή, γιατί το «The Knick», η τηλεοπτική σειρά του που ως τώρα μετρά δυο αριστουργηματικές σεζόν, είναι μακράν καλύτερη απ' ό,τι παρουσίασε τα προηγούμενα χρόνια ο Σόντερμπεργκ στο σινεμά - κι αν η τελευταία ταινία του ήταν το «Behind the Candelabra», κι αυτό για το HBO έγινε.

Διαβάστε ακόμη: H επιστροφή του «The Knick» γράφει... Ιστορία!

Τώρα, όμως, ο Σόντερμπεργκ είναι έτοιμος να γυρίσει πίσω, με μια ταινία που σχεδιάζει με δυο ηθοποιούς που έχουν σταθεί πολλές φορές στο πλάι του. Τον Τσάνινγκ Τέιτουμ και τον Ματ Ντέιμον, καθώς ο πρώτος ήταν ο εμπνευστής και πρωταγωνιστής του «Magic Mike», με εμφανίσεις και στα «Haywire» και «Side Effects», ενώ ο δεύτερος έχει παίξει μικρότερους ή μεγαλύτερους ρόλους στα «Che», «The Informant», «Contagion», «Behind the Candelabra» και στους 11, 12 και 13 του «Ocean».

Δείτε ακόμη: Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ δεν ψάχνει την ηθική του σεξ στο τηλεοπτικό «The Girlfriend Experience»

Για την ταινία σχεδόν τίποτα δεν είναι ακόμα γνωστό, παρά ότι ο Σόντερμπεργκ δεν υπογράφει το σενάριο, αλλά ενθουσιάστηκε μόλις το διάβασε, ότι τιτλοφορείται «Hillbilly Heist» κι ότι, άρα, θα είναι... heist movie, ενδεχομένως με hillbillies; Ισως βασισμένη στην πραγματική ιστορία της ληστείας στην τράπεζα Loomis Fargo το 1997 που ονομάστηκε έτσι από τα media; Μένει να το δούμε! Εν τω μεταξύ, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ... τραγουδά στο «Hail, Caesar!» των αδελφών Κοέν, ενώ ο Ματ Ντέιμον περιμένει να δει τι θα γίνει με την υποψηφιότητά του για Οσκαρ για το «The Martian» του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: