Industry

«Ο Χιονάνθρωπος»: Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου, λίγο πριν έρθει ο Τζον Νέσμπο στην Αθήνα

στα 10

Ο «Χιονάνθρωπος», με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ, έρχεται στις αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου, από τη UIP. Πριν από αυτό, το Μεταίχμιο σάς χαρίζει αντίτυπα του βιβλίου του Τζο Νέσμπο!

Flix Team
«Ο Χιονάνθρωπος»: Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου, λίγο πριν έρθει ο Τζον Νέσμπο στην Αθήνα

Στις 12 Οκτωβρίου, θα πέσει χιόνι! Ο «Χιονάνθρωπος» του Τόμας Aλφρεντσον, με πρωταγωνιστές τον Μάικλ Φασμπέντερ και τη Ρεμπέκα Φέργκιουσον, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες, από τη UIP. Ο «Χιονάνθρωπος» είναι, φυσικά, βασισμένος στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζο Νέσμπο, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, όπως και όλα τα βιβλία του συγγραφέα.

Δείτε ακόμη: Σύντομα θα πέσει το πρώτο χιόνι... Θα το φέρει ο Μάικλ Φασμπέντερ

The Snowman 607

Στην κινηματογραφική μεταφορά τού «The Snowman», του πιο hot αστυνομικού μυθιστορήματος της εποχής, ο Μάικλ Φασμπέντερ υποδύεται έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ήρωες του Νορβηγού συγγραφέα Τζο Νέσμπο, τον Χάρι Χόλε (Χόουλ στην αγγλόφωνη ταινία), πρωταγωνιστή σε δέκα βιβλία του, έναν αστυνομικό τον οποίο το Σώμα στο Οσλο θεωρεί από ιδιοσυγκρασιακό ως επικίνδυνο. Το best-seller του Νέσμπο διασκεύασαν για το σινεμά οι Χοσεΐν Αμινί («Drive», «Τα Δύο Πρόσωπα τού Ιανουαρίου») και Πίτερ Στρόαν («Το Χρέος»).

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη τού Flix με τον Μάικλ Φασμπέντερ: «Θα έπρεπε να κρατάω το στόμα μου κλειστό συχνότερα!» Ομως ο Μάικλ Φασμπέντερ τα λέει όλα στο Flix»

The Snowman 607

Σύντομα θα πέσει το πρώτο χιόνι. Ενα αγοράκι ξυπνά και αναζητά τη μητέρα του. Ομως στο σπίτι δεν είναι κανείς και στον κήπο τους ανακαλύπτει έναν χιονάνθρωπο με το αγαπημένο φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στον λαιμό του. Και τότε θα ξανακάνει την εμφάνισή του. Καθώς ο Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνά τους, ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Οταν διαπιστώνουν την εξαφάνιση και άλλης μιας γυναίκας, οι χειρότερες υποψίες του Χάρι Χόλε επιβεβαιώνονται: για πρώτη φορά στην καριέρα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν σίριαλ κίλερ που παίζει στην έδρα του.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάικλ Φασμπέντερ κυνηγά serial killer στο ανατριχιαστικό πρώτο τρέιλερ του «The Snowman»

The Snowman 607

Λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Χιονάνθρωπος» στην Ελλάδα, ο Τζο Νέσμπο θα επισκεφτεί την Αθήνα, σε εκδήλωση που θα γίνει στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση (Κεντρική Σκηνή, Λ. Συγγρού 107), την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017, στις 7 το βράδυ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Τζο Νέσμπο και την εκδήλωση, εδώ.

snowman poster gr 607

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο και το Flix σάς κάνουν δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Ο Χιονάνθρωπος» του Τζο Νέσμπο, για να προετοιμαστείτε για το πρώτο χιόνι... Για να διεκδικήσετε ένα βιβλίο, μπείτε στην επίσημη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε like, share κι αφήστε το ονοματεπώνυμό σας στα σχόλια για να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με direct message.

χιονάνθρωπος cover 607


Διαβάστε και δείτε ακόμη: