Buzz

Οι Μπεν Στίλερ & Ρόμπερτ Ντε Νίρο ξανασυναντιούνται σε σκετς-έκπληξη του SNL

στα 10

Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπεν Στίλερ κι ένας ανιχνευτής ψεύδους. Δεν είναι σίκουελ του «Meet the Parents», αλλά πολιτική σάτιρα του Saturday Night Live. Δείτε το σκετς.

Οι Μπεν Στίλερ & Ρόμπερτ Ντε Νίρο ξανασυναντιούνται σε σκετς-έκπληξη του SNL

Η κατάσχεση των σκληρών δίσκων, των φακέλων και των αρχείων του προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Κόεν, έχει φέρει ένα νέο κύμα πανικού στο Λευκό Οίκο (ο Τραμπ είναι ήδη υπό τον στενό κλοιό του FBI και του Ρόμπερτ Μίλερ για την ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016) κι αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από το «χειρότερο και μη-αστείο σόου όλων των εποχών» (όπως το έχει χαρακτηρίσει με προσωπικά του tweet ο Πρόεδρος Τραμπ), Saturday Night Live.

Θυμηθείτε κι αυτό: «Ο επικεφαλής μ*κας!» Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, απονέμοντας βραβείο στη Μέριλ Στριπ

Ben Stiller Rober de Niro 607

Στο επεισόδιο του προηγούμενου Σαββάτου, εμφανίστηκε ο Μπεν Στίλερ στο ρόλο του Κόεν κι ενώ κανείς θα περίμενε ότι το σκετς ήταν η συνδιάλεξή του με τον Στίβεν Μίλερ (τον οποίο ερμηνεύει αριστουργηματικά ως καλλικάντζαρο η χαμαιλεοντική Κέιτ ΜακΚίνον) και τον αντιπρόεδρο Mάικ Πενς, υπήρξε και συνέχεια... έκπληξη.

Διαβάστε ακόμη: «Με Πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Τσάρλι Τσάπλιν δεν θα είχε γίνει δεκτός στην Αμερική». Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν το βάζει κάτω

Ben Stiller Rober de Niro 607 1

Ο «Κόεν» Μπεν Στίλερ οδηγείται σε δωματιάκι του Λευκού Οίκου όπου εκεί τον περιμένει ένας πολύγραφος, ένας ανιχνευτής ψεύδους. Λίγα λεπτά μετά μπαίνει ο «Ρόμπερτ Μίλερ» στο δωμάτιο και η ανάκριση ξεκινά - θυμίζοντας ακριβώς τη διάσημη σκηνή στο «Meet the Parents».

Δείτε το:

.

Διαβάστε και δείτε ακόμα: