Buzz

Ο Μάικλ Φασμπέντερ προτιμά κόντρα ξύρισμα

στα 10

Με τον «Μάκβεθ» παρακαταθήκη, ο Φασμπέντερ γυρίζει γουέστερν στη Νέα Ζηλανδία, το «Slow West» του σταθερού του συνεργάτη και φίλου, Τζον Μακλίν.

Ο Μάικλ Φασμπέντερ προτιμά κόντρα ξύρισμα

Περάσαμε μια χρονιά με ελάχιστο Μάικλ Φασμπέντερ, κάπου ανάμεσα στο «12 Χρόνια Σκλάβος», το «Counselor» και το «X-Men: Days of Future Past», αλλά ο ηθοποιός σκοπεύει να αναπληρώσει μέσα στη σεζόν 2014 – 2015 με τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους ολκής. Εκτός από «Μάκβεθ» στο πλάι της Μαριόν Κοτιγιάρ και αινιγματικός «Frank», ο Μάικλ Φασμπέντερ γυρίζει αυτόν τον καιρό το «Slow West» στη Νέα Ζηλανδία και τη Σκωτία, ένα γουέστερν στο οποίο είναι και παραγωγός. Ο λόγος απλός: σκηνοθέτης είναι ο Τζον Μακλίν, πρώην μέλος των Beta Band, για τον οποίο ο Φασμπέντερ έχει ήδη παίξει σε δύο μικρού μήκους: δείτε και διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Pitch Black Heist».

Το «Slow West» εκτυλίσσεται, φυσικά, στην αμερικανική Δύση στα τέλη του 19ου αιώνα, με κεντρικό ήρωα ένα 17χρονο αγόρι, τον Τζέι Κάβεντις που υποδύεται ο Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, ο οποίος ταξιδεύει από τη Σκωτία στο Κολοράντο για να συναντήσει τη γυναίκα που τον έχει μαγέψει. Για να προφυλαχθεί από τους κινδύνους του φαρ γουεστ, προσλαμβάνει ως συνοδό και σύντροφο ένα μυστηριώδη ταξιδιώτη, τον Σάιλας Σέλεκ. Το ταξίδι των δυο αντρών είναι γεμάτο βίαιες εκπλήξεις και ανατροπές, καθώς ο Τζέι συνειδητοποιεί ότι η Αμερική είναι ένας τόπος που δεν επιτρέπει στην αθωότητα να επιβιώσει. Ναι, το γεγονός ότι ο Τζον Μακλίν που υπογράφει, εκτός από τη σκηνοθεσία, και το σενάριο, είναι Σκωτσέζος και όχι Αμερικανός, διαφαίνεται ήδη στην κυνική προσέγγιση της ιστορίας του. Δείτε παρακάτω την πρώτη επίσημη φωτογραφία της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε, στην αιχμή του bromance και των φονικών ενστίκτων.

Διαβάστε ακόμη:

slowwest