Buzz

Αυτός είναι ο μπαμπούλας των millennials. Πρώτο τρέιλερ του «Slender Man»

στα 10

Ενας από τους αγαπημένους, και συνάμα πιο τραγικούς, αστικούς μύθους της δεκαετίας μας, εκείνος του Slender Man, έρχεται να κάνει την εμφάνισή του και στην μεγάλη οθόνη.

Αυτός είναι ο μπαμπούλας των millennials. Πρώτο τρέιλερ του «Slender Man»

Update 27/7: Δείτε στο τέλος του άρθρου το νέο τρέιλερ της ταινίας.

Η ταινία τρόμου με τίτλο «Slender Man», σε σκηνοθεσία του Σιλβέιν Γουάιτ, σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη του χαρακτήρα που φαίνεται να τρομοκράτησε παιδιά στις αρχές των ‘10s και, σύμφωνα με αρκετά από αυτά, ήταν υπεύθυνος για κάποιες βίαιες επιθέσεις τους. Η πιο γνωστή από όλες αυτές είναι εκείνη των 12χρονων, τότε, κοριτσιών Ανίσα Γουέιερ και Μόργκαν Γκέιζερ, οι οποίες οδήγησαν στο δάσος την συμμαθήτριά τους Πέιτον Λούτνερ και την μαχαίρωσαν 19 φορές, ευτυχώς αποφεύγοντας την καρδιά της και γλυτώνοντας έτσι τον θάνατο. Οταν συνελήφθησαν, είπαν στους αστυνομικούς πως ήθελαν να αποδείξουν στον Slender Man πως ήταν άξιες να τον υπηρετούν και να προστατεύει εκείνες και τις οικογένειές τους. Και οι δύο καταδικάστηκαν με εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική. Το HBO μάλιστα είχε κάνει κι ένα αρκετά ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ πάνω σε αυτό με τίτλο «Beware the Slender Man».

slender man

Διαβάστε ακόμα: Σσσσς! O παραμικρός θόρυβος μπορεί να σε σκοτώσει στο «A Quiet Place»

Με το πρώτο τρέιλερ, η ταινία δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα ασχοληθεί με τα τραγικά γεγονότα της περιόδου εκείνης, αλλά σε κάποιες σκηνές δείχνει κάποιες ζωγραφιές οι οποίες θυμίζουν αρκετά εκείνες που ζωγράφισε η Γουέιερ. Δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι όμως με την απόφαση της Sony, για την ταινία. Ο Μπιλ Γουέιερ, πατέρας της Ανίσα, σε μια συνέντευξή του δήλωσε πως «είναι παράλογο που θέλουν να γυρίσουν μια ταινία σαν κι αυτή. Κάνει αρκετά δημοφιλή μια τραγωδία. Δεν με εκπλήσσει, αλλά κατά την γνώμη μου είναι αρκετά κακόγουστο. Το μόνο που κάνουν είναι να επεκτείνουν τον πόνο που περνάνε και οι τρεις αυτές οικογένειες».

Για την ιστορία, ο Slender Man είναι ένα online δημιούργημα του Ερικ Νούντσον, το 2009, ως μια μυστηριώδη φιγούρα που εμφανίζεται σε φωτογραφίες παιδιών που παίζουν και ζουν την καθημερινότητά τους. Συχνά εμφανίζεται ως ένας αρκετά λιγνός άντρας, φορώντας μαύρο κοστούμι και απρόσωπα χαρακτηριστικά. Ηταν ένας από τους πιο δημοφιλής μπαμπούλες της περιόδου εκείνης και έχει μεταφερθεί σε διάφορα video games και ιστορίες τρόμου.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2018, και το πρώτο τρέιλερ μπορείτε να το δείτε παρακάτω.


Update 27/7: Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ. Το «Slender Man» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Αυγούστου από την Feelgood Entertainment.


Διαβάστε ακόμα:

slender man poster