Buzz

Skyfall: πρώτες φωτογραφίες του Χαβιέ Μπαρδέμ

στα 10

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, «Skyfall», με τον Χαβιέ Μπαρδέμ στο ρόλο του αντιπάλου του 007.

Skyfall: πρώτες φωτογραφίες του Χαβιέ Μπαρδέμ

Η ιστοσελίδα της «Daily Mail» πόσταρε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Skyfall», της 23ης ταινίας Τζέιμς Μποντ, όπου για πρώτη φορά έχουμε εικόνα του «κακού» που ερμηνεύει ο Χαβιέ Μπαρδέμ. Σύμφωνα με τους παρατηρητές του συγκεκριμένου γυρίσματος μάλιστα, παρόλο που ο «Σίλβα» χαρακτήρας του Μπαρδέμ εμφανίζεται με στολή αστυνομικού, αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελά - θα προκαλέσει χάος.

Οι σκηνές γυρίζονται στο Whitehall, κάτι που υποψιάζει ότι πρόκειται για τα κεντρικά γραφεία της MI6. Κι όταν η νέμεσις του Μποντ πλησιάζει τόσο κοντά στα γραφεία της ΜΙ6, δεν είναι για καλό. Να απειλεί την Μ, καθώς το «Skyfall» μοιάζει να την έχει ως κεντρικό αφηγηματικό άξονα;

Στο «Skyfall», η πίστη του Μποντ στην Μ (Τζούντι Ντεντς) δοκιμάζεται, καθώς το παρελθόν της επιστρέφει και την καταδιώκει. Ενώ η ΜΙ6 δέχεται επίθεση, ο 007 πρέπει να εντοπίσει και να εξοντώσει την απειλή, όσο μεγάλο κι αν είναι το προσωπικό τίμημα.

Δεν έχουμε και πολλά να παρατηρήσουμε - εκτός του ότι κάθε φορά που ο Μπαρδέμ θα παίξει τον κακό, κάνει κάτι στα μαλλιά του. Ξανθός στον Μποντ λοιπόν, αλλά δεν ξέρουμε αν κάτω από το καπέλο επιφυλάσσει κι άλλες «No Country for Old Men» στυλιστικές εκπλήξεις...

Διαβάστε τα πάντα για το «Skyfall» και δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.