Buzz

Σκορσέζε και Ντι Κάπριο ξανά μαζί στη δίνη της οικονομικής κρίσης!

στα 10

Στην πέμπτη τους συνεργασία, Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο ενώνουν δυνάμεις για να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το αυτοβιογραφικό best - seller του Τζόρνταν Μπέλφορτ «The Wolf of Wall Street», μια ταινία απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις σκορσεζικές εμμονές για την εξουσία και την πανταχού παρούσα οικονομική κρίση!

Σκορσέζε και Ντι Κάπριο ξανά μαζί στη δίνη της οικονομικής κρίσης!
Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορσέζε: για πάντα μαζί!

Το «The Wolf of Wall Street» δεν ήταν ακριβώς στα άμεσα σχέδια του Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος μετά το «Hugo» είχε δηλώσει πως θα σκηνοθετούσε το «Silence», βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Σουσάκου Εντο για τη σύλληψη δύο Ιουσηιτών ιερέων στην Ιαπωνία του 17ου αιώνα με πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Ντέι Λίουις, τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο και τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ.

Κι, όμως, μόλις επιβεβαιώθηκε πως ο Σκορσέζε ξεκινάει γυρίσματα το καλοκαίρι, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη τα απομνημονεύματα του Τζόρνταν Μπέλφορτ από τη ζωή του ως χρηματιστή στη Νέα Υόρκη της δεκαετίες του '80 και του '90. Ο Μπέλφορτ, γνωστός για την γεμάτη sex drugs and rock 'n' roll ζωή του βρέθηκε αναμεμειγμένος σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που γνώρισε ποτέ η Wall Street, αρνούμενος να συνηγορήσει στη διαφθορά του συστήματος.

Το πρότζεκτ είχε ξεκινήσει ήδη από το 2007, με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και στο σενάριο τον Τέρενς Γουίντερ των «Sopranos» και του «Boardwalk Empire», αλλά το 2009 φήμες ήθελαν τον Ρίντλεϊ Σκοτ να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Τώρα, όλα είναι έτοιμα για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο και θα σηματοδοτήσουν την πέμπτη συνεργασία του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο μετά τα «Συμμορίες της Νέας Υόρκης», «Aviator», «The Departed» και «Shutter Island».