Buzz

Κανένα σκάνδαλο! Απλά το τρυφερό γράμμα που έγραψε ο Φρανκ Σινάτρα στη Μία Φάροου το 1982!

στα 10

Ενα τρυφερό γράμμα που έλαβε η Μία Φάροου το 1982 από τον πρώην σύζυγό της Φρανκ Σινάτρα βγαίνει σε δημοπρασία, για να θυμίσει πως ακόμη και στις πιο ταραγμένες ζωές των διασήμων υπάρχει χώρος για ρομαντισμό.

Κανένα σκάνδαλο! Απλά το τρυφερό γράμμα που έγραψε ο Φρανκ Σινάτρα στη Μία Φάροου το 1982!

Μπορεί ο πρώτος γάμος της Μία Φάροου να διήρκεσε με το ζόρι μόλις δύο χρόνια (από το 1966 έως και το 1968), αλλά είναι γνωστό πως η σχέση της με τον Φρανκ Σινάτρα υπήρξε μια από τις δυνατές της ζωής της - ένας εφηβικός έρωτας που δεν μπόρεσε να στηρίξει ένα... σπίτι, αλλά που έχτισε μια μετέπειτα φιλία που κράτησε μέχρι και το θάνατό του, το 1998.

Παρόλη την επιμονή της Φάροου να δημιουργήσει ρωγμές και σε αυτήν τη σχέση της, με τις φήμες που η ίδια διέδωσε τελευταία πως ο γιος της, Ρόναν, δεν είναι παιδί του Γούντι Αλεν αλλά του Φρανκ Σινάτρα, η ιστορία της με τον Σινάτρα παραμένει ένα χρονικό της νιότης της και μαζί της ιστορίας της βιομηχανίας του θεάματος.

Διαβάστε αναλυτικά το θρίλερ των κατηγοριών ανάμεσα στη Μία Φάροου και τον Γούντι Αλεν για την κακοποίηση της κόρης τους και την ταυτότητα του πατέρα του γιού τους.

Sinatra Mia Farrow

Ενα γράμμα που έστειλε ο Φρανκ Σινάτρα στη Μία Φάροου το 1982, βγήκε στη δημοσιότητα εξαιτίας μιας δημοπρασίας που το περιλαμβάνει ως ένα από τα πιο «διάσημα» κομμάτια της. Και επιβεβαιώνει τις καλές σχέσεις που είχαν οι δύο πρώην σύζυγοι. Το 1982 η Μία Φάροου ήταν ήδη ζευγάρι με τον Γούντι Αλεν από το 1979.

Sinatra Mia Farrow Letter

Sinatra Mia Farrow Letter

Ελπίζουμε το παραπάνω γράμμα να είναι όσο αθώο φαίνεται και να μην είναι η αφορμή να πυροδοτήσει μια νέα σειρά «σκανδάλων» γύρω από τη Μία Φάροου, τον Γούντι Αλεν και όλους τους εμπλεκόμενους στα κομμάτια της κοινής τους ζωής.

Διαβάστε ακόμη: