Buzz

O θάνατος είναι σαν τη ζωή στην Πόλη της Αμαρτίας. Νικάει πάντοτε: δεύτερο τρέιλερ για το «Sin City 2: A Dame to Kill For»

στα 10

Πιο ασπρόμαυρο, πιο γοητευτικό, πιο δολοφονικό, αυτό είναι το δεύτερο τρέιλερ για το «Sin City 2: Α Dame to Kil For» των Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Φρανκ Μίλερ.

O θάνατος είναι σαν τη ζωή στην Πόλη της Αμαρτίας. Νικάει πάντοτε: δεύτερο τρέιλερ για το «Sin City 2: A Dame to Kill For»

Επτά χρόνια μετά την πρώτη τους τόσο επιτυχημένη και αυτόματα cult συνάντηση, ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και ο Φρανκ Μίλερ επιστρέφουν στο νουάρ σύμπαν της «Αμαρτωλής Πόλης», με το sequel της ταινίας «Sin City: A Dame to Kill For».

Το σενάριο δεν βασίζεται αυτή τη φορά σε ένα graphic novel του Μίλερ, αλλά πρόκειται για μία μίξη ιστοριών από πολλά βιβλία του, συν μία νέα ιστορία που γράφτηκε αποκλειστικά για την ταινία. Η εμπνευση για μία αφηγηματική γραμμή της ιστορίας προέρχεται από το κόμικ βιβλίο του 1993 «A Dame to Kill For».

«Στην Sin City έρχεσαι με τα μάτια ανοιχτά. Διαφορετικά καλύτερα να μην έρθεις καθόλου» προειδοποίησε το τρέιλερ του «Sin City: A Dame to Kill For».

Κι αν δεν σας έφτασε αυτή η δόση μοιραίων γυναικών, σκληρών αγοριών, όπλων, σάρκας, κόκκινου κραγιόν και αμαρτίας, το δεύτερο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε συστήνει έναν έναν ξεχωριστά τους ήρωες, αποκαλύπτει τα «φαντάσματα» που τους ενώνουν και τους χωρίζουν και προετοιμάζει για όλα όσα μοιάζει αδύνατον να ξεφύγεις όταν βρεθείς στην Πόλη της Αμαρτίας.

Δείτε το εδώ:


Διαβάστε ακόμη: