Buzz

Το «Silencio» του Πέδρο Αλμοδόβαρ έχει (γυναικείο) καστ και υπόθεση!

στα 10

Η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ - μια επιστροφή στο high μελόδραμα, μετά το διάλειμμα του «Δεν Κρατιέμαι» - βρήκε τις υπέροχες πρωταγωνίστριές του και αποκαλύπτει την υπόθεσή του.

Το «Silencio» του Πέδρο Αλμοδόβαρ έχει (γυναικείο) καστ και υπόθεση!

«Η ταινία αφηγείται 30 χρόνια από τη ζωή της Ζουλιέτ, ξεκινώντας το 1985 όταν όλα έδειχναν πως ήταν πολύ καλύτερη από το παρόν, το 2015, όταν όλα είναι κατεστραμμένα και η Ζουλιέτ βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.»

Αυτό μάθαμε ως υπόθεση του «Silencio», της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ που ξεκινάει γυρίσματα το Μάιο του 2015 και η οποία θα είναι ιδωμένη μέσα από το βλέμμα της κόρης της κεντρικής ηρωίδας, σε ένα ακόμη αφηγηματικό τέχνασμα του μεγάλου Ισπανού.

Διαβάστε ακόμη: O Πέδρο Αλμοδόβαρ ψηφίζει τα καλύτερα για το 2014

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν η Εμα Σουάρεζ (γνωστή από τις «Αγελάδες» του Χούλιο Μέντεμ) και η Αριάντνα Ουγκάρτε - στους ρόλους της μεγάλης και μικρής Ζουλιέτ, εδώ στην πρώτη τους συνεργασία με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ, ενώ μαζί τους παίζουν ακόμη η Ινμα Κουέστα (της «Χιονάτης»), η Ναταλία Πόζο, η Πιλάρ Κάστρο (με ένα ρόλο στο «Volver»), ο αγαπημένος Ντάριο Γκραντινέτι του «Μίλα της»), ο Ντάνιελ Γκράο (του «Τα Μάτια της Τζούλια»), ο Χοακίν Νοτάριο, η Μπλάνκα Πάρες στο ρόλο της κόρης της πρωταγωνίστριας και φυσικά η Ρόσι ντε Πάλμα από την παλιά «οικογένεια» του αλμοδοβαρικού σύμπαντος.

Διαβάστε ακόμη: Αν ο Πέδρο Αλμοδόβαρ ξαναγύριζε τις κλασικές ταινίες της Disney

«Το "Silencio" μιλάει για την αναπόφευκτη μοίρα, το ενοχικό σύνδρομο, το αδιευκρίνιστο μυστήριο που μας κάνει να εγκαταλείπουμε αυτούς που αγαπάμε, βγάζοντας τους από τη ζωή μας σαν να μην σήμαιναν ποτέ τίποτα για εμάς. Και τι πόνο προκαλεί αυτή η εγκατέλειψη στο θύμα. Μόνο ένα θαύμα θα σώσει τη Τζουλιέτα. Αλλά τα θαύματα συμβαίνουν μόνο μερικές φορές».

Αυτή είναι η περιγραφή της παραγωγού εταιρείας El Deseo, με τον τίτλο («Σιωπή») να αναφέρεται στην κόρη της Τζουλιέτα, καρπό της σχέσης της με έναν ψαρά, σε μια ταινία με εντυπωσιακό γυναικείο καστ και μια ιστορία από αυτές που ο Αλμοδόβαρ ξέρει να γυρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε - σαν ένα σύγχρονο μελόδραμα βγαλμένο από την καθημερινή ζωή.

Διαβάστε ακόμη: