Buzz

Ναι, η Σιγκούρνι Γουίβερ πήγε στη σχολική παράσταση του «Alien»

στα 10

Οι μαθητές του Λυκείου που ανέβασαν την παράσταση που έγινε viral είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Ελεν Ρίπλεϊ αυτοπροσώπως.

Ναι, η Σιγκούρνι Γουίβερ πήγε στη σχολική παράσταση του «Alien»

Μέχρι τώρα πιθανότατα κάτι θα έχετε ακούσει ήδη για την εντυπωσιακή θεατρική διασκευή του «Alien» που ανέβασε η θεατρική ομάδα των μαθητών στο Λύκειο του Νορθ Μπέργκεν στο Νιου Τζέρσι, η οποία έγινε viral.

Τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα, κάνοντας την ίδια τη Σιγκούρνι Γουίβερ να στείλει ένα βίντεο-μήνυμα στους μαθητές για να τους δώσει συγχαρητήρια.

Μόνο που το όλο θέμα δεν σταμάτησε εκεί. Πρόσφατα, το σχολείο οργάνωσε μια τελευταία παράσταση για να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την πρεμιέρα της θρυλικής ταινίας, με τον ίδιο τον Ρίντλεϊ Σκοτ να χρηματοδοτεί μάλιστα εν μέρει την επαναληπτική παράσταση, δίνοντας κι αυτός τα συγχαρητήριά του στους μαθητές με ένα γράμμα: «Βγάζω το καπέλο σε όλους σας για τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την αποφασιστικότητα να δημιουργήσετε μια τόσο φιλόδοξη παράσταση».

Διαβάστε ακόμη: «Alien - 40η Επέτειος»: Δείτε τις μικρού μήκους ταινίες που ζωντανεύουν τον μύθο

Μόνο που η Σιγκούρνι Γουίβερ δεν έχασε αυτή τη φορά την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση και να γνωρίσει από κοντά τους δημιουργούς της, χαρίζοντας στους μαθητές τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Ελεν Ρίπλεϊ αυτοπροσώπως.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ. Εκπροσωπώ όλους τους φαν του “Alien” από ολόκληρο το σύμπαν, που πιστεύουν ότι αυτό που κάνετε είναι τόσο cool και τόσο σημαντικό», δήλωσε η ηθοποιός όταν συνάντησε τους ηθοποιούς και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο από τη συνάντηση της Σιγκούρνι Γουίβερ με τους μαθητές - ο ενθουσιασμός των παιδιών είναι πραγματικά μεταδοτικός!



Διαβάστε ακόμη