Buzz

«Shock-O-Vision»: ταινίες τρόμου με πρωταγωνιστές τους ήρωες του «Frankenweenie»

στα 10

Τα φιλμ τρόμου δεν πρέπει να υπήρξαν ποτέ πιο χαριτωμένα απ΄ότι σε αυτές τις vintage αφίσες που δημιούργησαν οι υπεύθυνοι του marketing της ταινίας του Τιμ Μπάρτον, για να μας βάλουν στο κλίμα.

«Shock-O-Vision»: ταινίες τρόμου με πρωταγωνιστές τους ήρωες του «Frankenweenie»

Χάμστερ μούμιες, γάτες βαμπίρ, χελώνες Γκοτζίλα, ποντίκια λυκάνθρωποι και φυσικά... ο σκύλος του Φρανκενστάιν. Οι ήρωες του «Frankenweenie» και κυρίως τα κατοικίδια ζώα τους, γίνονται πρωταγωνιστές σε αυτές τις αφίσες για μια σειρά από ταινίες τρόμου που προφανώς δεν θα γυριστούν ποτέ, αλλά που με χαρά θα βλέπαμε χάρη στα τόσο απολαυστικά πόστερ τους.

Παίζοντας με τα κλισέ όχι μόνο του horror genre, αλλά και του graphic design που συνήθως χρησιμοποιείται για να το προπαγανδίσει, προσθέτοντας άφθονο χιούμορ στο μείγμα και κάτι από την τρυφερή θλίψη που χαρακτηρίζει κάθε φιλμ του Μπάρτον, οι άνθρωποι πίσω από αυτά τα πόστερ έκαναν στ' αλήθεια εξαιρετική δουλειά.

Και παρ ότι ο τίτλος του «Frankenweenie» είναι σχεδόν κρυμμένος κάπου στην γωνία, αυτές οι υπέροχες αφίσες μας κάνουν να θέλουμε ακόμη περισσότερο να δούμε την καινούρια stop motion εκδοχή της ιστορίας του αγοριού που φέρνει πίσω στη ζωή τον νεκρό του σκύλο.

Το «Frankenweenie» βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου. Μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το φιλμ εδώ καθώς και να δείτε την μικρού μήκους του Τιμ Μπάρτον στην οποία βασίζεται.

1

1

1

1

1

1