Buzz

Ο Σάια ΛαΜπέφ το παραδέχεται: «Πρέπει να κερδίσω την επιστροφή μου στη δουλειά»

στα 10

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, ο Σάια ΛαΜπεφ για πρώτη φορά χαλαρώνει και φαίνεται να ομολογεί ότι η αλλόκοτη συμπεριφορά του είχε συνέπειες...

Ο Σάια ΛαΜπέφ το παραδέχεται: «Πρέπει να κερδίσω την επιστροφή μου στη δουλειά»

Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο φεστιβαλικό «American Honey» της Αντρεα Αρνολντ, ο Σάια ΛαΜπεφ άνοιξε τα χαρτιά του στο Variety και ομολόγησε, για πρώτη φορά, ότι έχασε το τρένο των blockbuster παραγωγών, καθώς το Χόλιγουντ τρόμαξε με την αλλόκοτη συμπεριφορά του.

Διαβάστε ακόμη: 24 ώρες στο ασανσέρ με τον Σάια ΛαΜπεφ

Παραλίγο να πρωταγωνιστήσει στο «Suicide Squad» Ηθελε το ρόλο, τον ήθελε ο σκηνοθέτης, συναντήθηκε μαζί τους. «Ομως το στούντιο δεν με ήθελε. Οι παραγωγοί από τη Warner Bros. μου το είπαν ξεκάθαρα: "Οχι, είσαι τρελός. Είσαι καλός ηθοποιός, αλλά όχι. Είναι μεγάλη επένδυση για εμάς αυτή η ταινία, δεν το ρισκάρουμε...»

Τώρα παραμένει καθαρός: «Δεν αγγίζω πια, ούτε αλκοόλ, ούτε τίποτα άλλο από αυτά τα σκατά που σε στέλνουν. Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια λιώμα. Πρέπει να κρατήσω καθαρό το κεφάλι μου και χαμηλό προφίλ...»

Shia LaBeouf Variety Toronto 2016 607

Για τα Οσκαρ: «Τα Οσκαρ είναι πολιτική. Και η Ακαδημία έχει κανόνες. Δεν έχει να κάνει μόνο με το ποιος είναι ο καλύτερος. Εγώ είμαι ο καλύτερος, αλλά για πολλά χρόνια τώρα δεν είμαι στο ραντάρ τους. Πολλές φορές όλα αυτά είναι κατάρα...»

Για τη συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια: «Κόσμος που σέβομαι, συνάδελφοι που γουστάρω να δουλεύω μαζί τους, με κοίταξαν στα μάτια και μου είπαν: "η ζωή είναι πολύ μικρή για αυτά τα σκατά που κάνεις". Οπότε τώρα προσπαθώ να κερδίσω την επιστροφή μου. Χαίρομαι που ακόμα δουλεύω....»

Δείτε ακόμη O Σάια ΛαΜπεφ σβήνει τσιγάρα στη γλώσσα του!

Shia LaBeouf Variety Toronto 2016 607

Διαβάστε περισσότερα:

Shia VARIETY 607